Opsomming-3

Geweldig dat je Davis wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Davis wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Davis financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Davis zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Davis maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Davis willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Davis

Mijn naam is Davis en ik woon in Madhya Pradesh in India samen met mijn ouders, zus, vrouw en twee kinderen. Ik ben nu chatmedewerker voor GlobalRize. Dat betekent dat ik mensen te woord sta die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen.

 

Mijn dochter is een heel groot getuigenis voor mij. Toen ze nog in de baarmoeder van mijn vrouw was, stelde de arts abortus voor omdat er wat complicaties zouden zijn. Dit wilde ik niet. 

 

Ik vertelde de arts dat mijn God bij mij is en dat bij Hem alles mogelijk is en dat Hij Zijn mensen nooit kwaad zal doen. De predikant van onze kerk zei dat ik moest doen wat de dokter zei. Maar ik vertelde hem dat mijn geloof groter is dan het doktersrapport.

 

Op 28 september 2013 zegende God ons met een prachtige dochter. Nu is ze 6 jaar oud en mensen weten wat God in ons leven heeft gedaan. God heeft veel dingen in mijn leven gedaan.

 

Ik ben vanaf het begin zeer actief in mijn kerk geweest en vaak dacht ik dat ik fulltime dienaar moest zijn, maar hierin heb ik altijd gefaald. Ik heb hierover met veel voorgangers gesproken. Ze vertelden me dat God een ander plan met mijn leven had.

Na veel jaren worstelen werk ik nu als een Business Associate voor een bedrijf en ben ik een NGO gestart, waarin ik sociaal werk doe in sloppenwijken van onze stad, zodat mensen God kunnen leren kennen.

Momenteel dien ik als jeugdcoördinator in mijn kerk en ook als bestuurslid van mijn kerk. Ik sta altijd klaar voor Gods werk.

Ik ben erg blij om deel te worden van Globalrize om het koninkrijk van God uit te breiden. Ik ben echt heel blij en gezegend om deel uit te maken van Globalrize.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

 

Davis wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven