Opsomming-3

Geweldig dat je Elias wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Elias wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Elias financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Elias zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Elias maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Elias willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Elias

Mijn naam is Elias, ik ben 26 jaar oud en heb een hindoe-achtergrond. Ik ben mentor in het Telugu team.

Tijdens een opwekkingsbijeenkomst in ons dorp kwam mijn grootmoeder tot geloof in Jezus. Ze begon het evangelie te delen en voor haar familie te bidden. Daarna aanvaardde mijn moeder Jezus Christus als haar Verlosser. Vanaf mijn kindertijd ging ik met haar naar de kerk.

Visioen

In de tijd dat ik afstudeerde, heb ik Jezus Christus als mijn persoonlijke Redder aangenomen. Op een dag toen ik aan het bidden was, ontving ik Gods roeping door middel van een visioen.

Interesse gewekt

Ik ging naar Hyderabad, en bleef daar drie jaar. Daar ontmoette ik pastor Azaad tijdens een gebedsbijeenkomst. Hij vertelde me over de online Bijbelcursussen. Mijn interesse was gewekt en ik vroeg om meer informatie over de cursussen. Ik besloot de Bijbelbasiscursus te volgen en daarna de cursus ‘Het leven van Jezus’. Daarop volgde ik de cursus om Bijbelmentor te worden.

Ik ben erg dankbaar dat ik Bijbelmentor mag zijn. Het is voor mij de beste manier om het evangelie te delen.


*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Vul het formulier in en verras Elias met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Elias Paulus uit India.

Scroll naar boven