Opsomming-3

Geweldig dat je Elizabeth wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Elizabeth wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Elizabeth financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Elizabeth haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Elizabeth maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Elizabeth willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Elizabeth

Mijn naam is Elizabeth. Ik kom uit een Hindoestaans gezin. In 2004 leerde ik de Here Jezus Christus kennen en kwam ik tot geloof in Hem.

Ik ben nu chatmedewerker voor GlobalRize. Dat betekent dat ik mensen te woord sta die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen. 

 

Geen verlichting

Voordat onze familie tot geloof in Jezus Christus kwam, werd mijn moeder gekweld door boze geesten. Al sinds haar kindertijd had ze daar last van.

Ze leed aan allerlei kwalen door de macht van de boze geesten. Mijn vader ging met haar naar vele artsen en exorcisten, maar zij kreeg nergens verlichting. Exorcisten kwamen bij ons thuis, maar ook dat leverde niets op, behalve dat het veel geld kostte.

 

Vrij van boze geesten

In 2004, toen het erg slecht ging met mijn moeder, vertelde mijn jongere oom ons over Jezus Christus en nam hij ons mee naar de kerk. Daar werd voor mijn moeder gebeden en na enige tijd was ze vrij van boze geesten.

 

Getrouwd met een voorganger

Ons geloof groeide toen we naar de kerk gingen en onze hele familie kwam tot geloof en volgde de Here Jezus Christus. In 2009 trouwde ik met een voorganger; zijn hele familie dient Jezus Christus. Nu heb ik een zoon en dien ik de Here Jezus Christus met mijn hele familie.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto. 

Vul het formulier in en verras Elizabeth met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Elizabeth uit India.

Scroll naar boven