Opsomming-3

Geweldig dat je Glory wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Glory wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Glory financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Glory haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Glory maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Glory willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Glory

Mijn naam is Glory. Ik ben actief als mentor in het Telugu-team, en dat ervaar ik als een voorrecht. Vanaf mijn kindertijd heb ik Gods liefde gezien, alleen kon ik die toen niet goed duiden. Ik heb veel tegenslagen gekend, maar God heeft mij nooit verlaten. 

 

Al op jonge leeftijd moest ik werken, omdat mijn vader ons gezin had verlaten. We stonden er alleen voor. Ik besefte toen dat ik niet goed was opgeleid. Toch ervoer ik dat God tegen me zei: “Ik zal u nooit verlaten.” Vanaf die tijd heb ik gemerkt dat Hij bij me is, in wat voor situaties ik ook beland. 

Liefde en genade

Ik ben een alleenstaande ouder. Al jarenlang is het een heel gevecht voor mij om voor mijn kind te zorgen, zonder hulp van mijn man. Er waren veel beproevingen in ons huwelijksleven. Het komt erop neer dat mijn man niet voor me wilde zorgen. Toch gaf God mij liefde en genade om er voor mijn baby te zijn. 

 

Blij met online bediening

Momenteel ben ik actief als mentor in het Telugu-team. Al vaak heb ik Gods roeping in mijn leven ervaren, maar was ik niet in staat om ernaar te handelen. Op een goede dag, toen ik op zoek was naar werk als stemacteur, viel mijn oog op een advertentie op Facebook. Biblword ministry, stond er. Dat leek me erg interessant, dus stuurde ik een bericht naar broeder Azaad. O, wat was ik gelukkig toen ik hoorde dat ik in aanmerking kwam voor een online bediening. Dit is wat ik nodig had om werk voor God te doen! Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van deze bediening.

 

Ik kan wel uren doorgaan met getuigenissen vertellen over mijn leven. Wat ben ik God dankbaar dat Hij in mijn leven aanwezig is.

 

Lieve mensen van het Telugu-team, dank jullie wel dat ik mee mag doen! 

 

 

*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Maar een gift over op rekening nummer NL 03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor mentor Glory uit India

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

Scroll naar boven