Opsomming-3

Geweldig dat je Kanti wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Kanti wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Kanti financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Kanti haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Kanti maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Kanti willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Kanti

Mijn naam is Kanti en ik woon in Uttar Pradesh. Ik ben getrouwd, mijn man is voorganger en ik heb twee prachtige dochters van 15 en 13 jaar oud. Ik ben nu chatmedewerker voor GlobalRize. Dat betekent dat ik mensen te woord sta die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen.

Ik ben geboren en opgegroeid in een christelijk gezin, maar ik wist niets van Jezus als Heer en Redder en van wat Hij in mijn leven heeft gedaan.

Ik verloor mijn moeder toen ik heel klein was en mijn broer stierf een paar weken na mijn moeders dood. Op een keer nodigde mijn tante mij uit voor een bijeenkomst bij haar thuis. Hier ontmoette ik de voorganger van die dienst en ik raakte diep onder de indruk van zijn boodschap. God raakte mijn hart aan en ik werd vervuld met de Heilige Geest. Ik bleef de diensten regelmatig bezoeken en in 2000 bij een jongeren-seminarie heb ik mijn leven gewijd aan Jezus Christus. Hier heb ik berouw getoond en ontving ik Jezus als mijn persoonlijke Redder.

 

Schulden betaald

De financiële situatie van mijn gezin was erg slecht en we stonden voor een crisis, maar God luisterde naar mijn gebeden en alle schulden van mijn vader werden betaald. Dit had een grote impact op mijn leven, evenals op dat van mijn familie.

Dit heeft mij gesterkt in de belofte om God op alle mogelijke manieren en met heel mijn hart te dienen. Ik begon in de kerk te dienen door te zingen, te leiden en het evangelie en mijn persoonlijke getuigenis te delen. Later ben ik ook getrouwd met de voorganger die ik voor het eerst bij mijn tante ontmoette en dien ik met mijn hele familie in de kerk.

 

Grote opwekking

Ik heb het voorrecht dat God mij koos en mij voor Zijn Koninkrijk wilde gebruiken. Zo kon ik in het evangelisatiewerk in het dorp mijn ervaringen en getuigenissen delen met de vrouwen uit het dorp. We mochten een grote opwekking ervaren in meerdere dorpen. Ik had ook het voorrecht om het kinderprogramma binnen Compassion te leiden en ik diende als kinderadviseur voor meer dan 5 jaar. Ook heb ik kinderen gemotiveerd om naar de kerk te komen en er zijn nu meer dan 10 kinderen bij ons aangesloten. Zelfs nadat de overheid het Compassion-project heeft afgesloten, kwamen er nog kinderen bij. Sommigen zie ik zelfs als mijn eigen kinderen.

Ik zal mijn Jezus en Zijn Koninkrijk dienen zolang ik leef en op alle mogelijke manieren het evangelie delen.

 

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

 

 

Kanti wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven