Opsomming-3

Geweldig dat je Kishan wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Kishan wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Kishan financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Kishan zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Kishan maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Kishan willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Kishan Sam

Mijn naam is Kishan Sam*. Ik ben mentor in het Telugu team. Ik ben opgegroeid in een Hindoe familie. Mijn moeder was een priesteres. 

 

Vanwege mijn zwakke gezondheid aanbad ik veel Hindoegoden.

Maar ik vond geen genezing. Dit heeft lang geduurd. In 1996 hoorde ik het evangelie van Jezus Christus. Ik aanvaardde Jezus als mijn persoonlijke Redder en werd in 1997 gedoopt.

* Naam en foto zijn anoniem gemaakt. 

Heel waardevol

Pastor Azaad vertelde mij over de Bijbelbasiscursus. Ik heb veel van de cursus geleerd en ik werd gesterkt in de Here Jezus. De Bijbelbasiscursus is heel waardevol voor mij geweest. Het is een eenvoudige manier om het evangelie aan anderen te verkondigen. Ik hoop dat ik door middel van deze cursus anderen kan onderwijzen. 

Vul het formulier in en verras Kishan met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Kishan Sam uit India.

Scroll naar boven