Opsomming-3

Geweldig dat je Moni wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Moni wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Moni financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Moni haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Moni maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Moni willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Moni

Dankzij Gods genade heb ik Christus leren kennen. Hij is mijn liefdevolle Gids.

 

Pastor Azaad, de leider van het Telugu-team, heeft me met Bijbelwoord laten kennismaken. Ik ben dankbaar voor alles wat ik van Christus heb geleerd, ook in de praktijk. Hij heeft Zijn trouw bewezen en laat mij nooit in de steek, zelfs wanneer ik ontrouw ben. Mijn leven is afhankelijk van Hem en Zijn liefde. Hij verdient alle lof, aanbidding en eer.

Anderen bemoedigen

Omdat Christus altijd vriendelijk voor mij is geweest en me heeft geholpen om elke beproeving te doorstaan, wil ik deze ervaringen delen. Bijbelwoord helpt me bij het onderzoeken van de Bijbel. Dat is goed voor mijn geestelijke groei en om anderen te helpen in hun relatie met onze Redder. Dit is een zegen, omdat ik op deze manier anderen kan bemoedigen.

Er zijn maar weinig mensen die een relatie met Christus hebben. Het werk dat ik voor Bijbelwoord doe is een geweldige gelegenheid om deze mensen te wijzen op het pad van verlossing.


*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Vul het formulier in en verras Moni met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Moni Deshmukh uit India.

Scroll naar boven