Opsomming-3

Geweldig dat je Pandu Reenu wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Pandu Reenu wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Pandu financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Pandu zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Pandu maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Pandu willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Pandu

Mijn naam is Pandu en ik ben mentor in het Telugu team. Ik heb een Hindoe-achtergrond. In 2013 heb ik Jezus Christus als mijn persoonlijke Verlosser aanvaard.


Sinds mijn reis met Christus tien jaar geleden is begonnen, voel ik me erg gelukkig. Voordat ik Jezus als mijn Verlosser leerde kennen, had ik nog nooit zoveel vreugde in mijn hart ervaren.

Dit is het plan van God voor mijn leven, dat Hij mij deze blijdschap heeft gegeven sinds ik tot het geloof in Jezus ben gekomen. God leidt mij en zorgt voor mij, dat is een wonder.


De samenwerking met pastor Azaad is heel fijn en het begeleiden van cursisten die de Bijbelbasiscursus volgen, geeft me gezegende ontmoetingen en een positief gevoel. Ik ben zó dankbaar dat ik mag werken in Gods Koninkrijk!


Het begeleiden van de cursisten en het beantwoorden van hun vragen geeft mij steeds meer inzicht in het Woord van God. Het is een geweldige kans die God mij heeft gegeven om Hem te dienen.

Vul het formulier in en verras Pandu met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Pandu Reenu uit India.

Scroll naar boven