Opsomming-3

Geweldig dat je Prem wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Prem wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Prem financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Prem zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Prem maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Prem willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Prem

Mijn naam is Prem. Ik coördineer het WhatsApp programma in India; daarmee bereiken we veel mensen met het evangelie. Daarnaast plaats ik content op onze Hindi Facebookpagina.

 

Graag deel ik mijn getuigenis met jullie. 

Mijn ouders hebben geen opleiding genoten en werken elke dag. Ik ben de enige zoon, mijn twee zussen waren helaas overleden voordat ik geboren werd.

Toendertijd kenden mijn ouders Jezus nog niet. Zij aanbeden een Indiase god.  Er was geen vrede in huis en mijn ouders hadden financiële problemen.

 

Vreugde van God

Op een dag kwam er een zendeling in de plaats van mijn ouders. De zendeling kwam uit Kerala en vertelde mijn vader over Jezus. Mijn vader had door het verlies van zijn twee dochters en het ontbreken van vrede geen hoop meer. Toen hij over Jezus hoorde had hij weer hoop dat hij opnieuw vrede in zijn huis kon ervaren. Hij ging naar de kerk en sprak een gebed uit. Toen voelde hij vrede in zijn leven. Daarna ging hij elke zondag naar de kerk en mijn moeder ging met hem mee. Daar baden ze allebei. 

Vanaf die dag was het huis gevuld met de vreugde van God. Mijn vader en moeder werden beide gedoopt, prijs de Heer! De vrede in het huis was teruggekeerd. 

 

Toegewijd aan Jezus

Op een dag zegende God mijn moeder met een nieuwe baby. Mijn vader had niet genoeg geld dus gingen ze naar een erg goedkoop ziekenhuis. Mijn moeder was erg zwak door een gebrek aan goed eten. De dokter zei tegen mijn vader dat het een ernstige situatie was, het kind of de vrouw zou overlijden. Dat kwam als een schok, omdat hij ook al twee dochters had verloren. Hij barstte in huilen uit en smeekte God: “Als u deze baby geeft, dan geef ik hem aan u.” Na zijn gebed zei de dokter dat de moeder en het kind allebei veilig waren. Prijs de Heer! 

Voordat ik geboren was, hadden mijn ouders mij dus al toegewijd aan Jezus. 

 

Leven aan Jezus gegeven

Op een dag toen ik van school naar huis liep, kwam er een vraag op mijn hart te liggen: “Wie ben je? En waarom ga je alleen naar je eigen huis?” Deze vraag heeft mij aan het denken gezet en ik ben de Bijbel gaan lezen. Ik heb toen een vers gevonden:

 

Psalm 22:10-11
U bent het toch Die mij uit de buik hebt getrokken, die mij vertrouwen gaf, toen ik aan mijn moeders borst lag. Op U ben ik geworpen van de baarmoeder af, vanaf de moederschoot bent U mijn God.

 

Prijs de Heer, want toen begreep ik het. Jezus heeft mij uit de baarmoeder gebracht. Ik heb mijn leven aan Jezus gegeven en ik ben gedoopt toen ik in de eerste klas van de middelbare school zat. Door Gods genade kon ik een master in technologie halen, ook al waren mijn ouders onopgeleid. Jezus heeft mij geholpen.

 

Erg blij met GlobalRize

Op het moment gebruikt God mij op verschillende plekken in India om ‘care cells group ministries’ te starten. Ik werk ook met lokale voorgangers in Telangana, Hrapradesh en New Delhi. Daarnaast run ik een gratis schoolgeld- en voedselprogramma in dorpen en ik help met ondersteuning van hiv-patiënten. 

Ik ben erg blij met GlobalRize, zij hebben dezelfde visie als ik: mensen bereiken met gebruik van technologie. Bedankt voor deze kans om de Koning der koningen te dienen door middel van de WhatsApp bediening in India.

Prem wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven