Opsomming-3

Geweldig dat je Selina wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Selina wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Selina financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Selina haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Selina maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Selina willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Selina

Mijn naam is Selina. Ik groet jullie in de naam van onze Here en Verlosser Jezus Christus. Ik ben geboren en opgegroeid in een christelijke familie in Kerala, een staat in het zuiden van India. Mijn vader was voorganger en mijn moeder een huisvrouw.

Ik deel het evangelie via WhatsAppgroepen. In deze groepen plaatsen we quotes of Bijbelteksten. Daar wordt vervolgens binnen de groepen over gediscussieerd.

Passie voor verloren zielen

Een van mijn tantes, Molly, ging naar een plaats in de deelstaat Andhra Pradesh als evangelist. Toen ik nog op school zat, ging ik op bezoek bij mijn tante. Daar proefde ik haar passie voor verloren zielen en zag ik hoe ze te werk ging. Dat wakkerde ook bij mij die passie aan.  

Hierna accepteerde ik Jezus als mijn persoonlijke Verlosser. Ik werd gedoopt in een rivier op een verborgen plek, waar ik mijn leven overgaf aan Jezus. Een paar jaar later vroeg mijn tante aan mijn ouders om mij als zendeling uit te mogen zenden. Mijn ouders gingen hier niet mee akkoord. 

 

Voorganger

Vervolgens trouwde ik met een voorganger genaamd David. Hij kwam uit dezelfde plaats als waar mijn tante werkte. Mijn ouders stonden mij niet toe om zendingswerk te doen en vonden het ook niet goed dat ik met David zou trouwen. Ze waren dan ook niet bij mijn bruiloft. Ik voelde dat dit Gods roeping voor mij was, waarna ik mijn ouders, mijn woonplaats en alles wat ik had achterliet. Ik verhuisde naar een plek waar ik nooit eerder geweest was. Daar moest ik me een nieuwe cultuur en taal eigen maken en nieuwe mensen leren kennen. Alles was nieuw voor mij. Het was lastig om hieraan te wennen. 

 

Noodzaak

We fietsten grote stukken van dorp naar dorp om het evangelie overal te brengen. Soms kwamen we pas laat in de nacht weer thuis. Op een dag kwamen mijn ouders op bezoek bij de plek waar we ons inzetten voor het evangelie. Toen begrepen ze de noodzaak van het brengen van het goede nieuws naar deze geestelijk dode plaats. Hierna begonnen ze ons werk te steunen. 

 

Kerkplanting

Door Gods genade zijn we gezegend met twee kinderen. Ons werk voor God bestaat uit kerkplanting, evangelisatie-bijeenkomsten, zondagsschoolkampen, Care Cell Groups, bijeenkomsten met kleine groepen vrouwen, etc. 

God leidt ons genadig in Zijn dienst. Bid voor ons en voor ons werk. Prijs de Here!

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto. 

Vul het formulier in en verras Selina met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Selina uit India.

Scroll naar boven