Opsomming-3

Geweldig dat je Shivam wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Shivam wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Shivam financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Shivam zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Shivam maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Shivam willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Shivam

Mijn
naam is Shivam. Ik heb een hindoe-achtergrond. Ik ben chatmedewerker voor
GlobalRize in het Hindi en Engels.


*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.


Oudere broer ziek

Mijn familie kwam in 2004 tot de Heer Jezus Christus. In die tijd was ik nog klein. Mijn oudere broer was ziek. Al het geld en alles wat mijn ouders hadden, werd aan hem besteed, maar hij werd niet beter. Een vriendin van mijn moeder geloofde niet in Jezus Christus, maar ze vertelde ons wel over Hem. We gingen bidden en bleven bidden, maar mijn oudere broer werd niet beter.

Op een dag zei de oudere broer van mijn vader tegen ons: “Jullie zijn veel aan het bidden, maar er gebeurt niets. Gooi het over een andere boeg, anders overleeft de jongen het niet!” Mijn vader antwoordde dat ze niet zouden stoppen met het verheerlijken van Christus, of de jongen nu beter werd of niet. Daarna werkte Jezus en mijn broer begon op te knappen. Vandaag de dag is hij helemaal gezond. 

Eenzaam en depressief

Wat mij betreft: ik volgde Jezus niet echt. Ik ging alleen maar naar de kerk vanwege mijn ouders. Soms verzon ik smoesjes om niet mee te hoeven. In die tijd zat ik in de laatste klas van de middelbare school. Mijn schoolresultaten bleven achter. Ik was nergens goed in en voelde me dom. Mijn vrienden lachten me uit vanwege mijn huidskleur en mijn spullen. Ik werd langzaam depressief en voelde me wanhopig. Ik begon ook het gevoel te krijgen dat niemand meer van me hield en dat ik er voor niemand meer toe deed. Ik voelde me zo eenzaam.

"Jezus houdt van je"

Op een dag ging ik naar de kerk en er was een gebed voor de jeugd. Ik stond met mijn ogen dicht te bidden en bracht al mijn eenzaamheid en klachten in gebed. Toen hoorde ik plotseling een stem tegen me zeggen: “Jezus houdt van je.” Na een paar dagen vond ik het vers Jesaja 43:4, en ik geloofde wat daar stond: 

Sinds u kostbaar bent in Mijn ogen,

bent u verheerlijkt en heb Ík u liefgehad.

Daarom heb Ik mensen gegeven in uw plaats

en volken in plaats van uw ziel..

 

Langzaam veranderde mijn hele leven. Nu verheerlijk ik God in alle opzichten en God heeft me opgetild en beter gemaakt.   

 

Maar een gift over op rekeningnummer NL03RABO0300564686 ter name van Stichting GlobalRize Nederland over vermelding van Shivam uit India en verras Kishan met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

Scroll naar boven