Opsomming-3

Geweldig dat je Shyamala wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Shyamala wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Shyamala financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Shyamala haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Shyamala maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Shyamala willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Shyamala

Mijn naam is Shyamala en ik woon in Madhya Pradesh, India. Ik woon samen met mijn schoonouders, schoonzus, mijn man en mijn twee kinderen. Het is een voorrecht om me voor GlobalRize in te mogen zetten. Dat doe ik door het evangelie te delen via WhatsAppgroepen.

 

In deze groepen plaatsen we quotes of Bijbelteksten. Daar wordt vervolgens binnen de groepen over gediscussieerd.

Mijn dochter is een groot getuigenis voor mij. De dokter had namelijk een abortus aangeraden, omdat er meerdere complicaties waren. Ik heb tegen mijn dokter gezegd dat God bij mij is, want ik geloof dat God nooit verkeerd zal handelen met Zijn kinderen. 

De voorganger van mijn kerk raadde mij aan om naar de dokter te luisteren, maar ik zei dat mijn geloof groter was dan de diagnose van de dokter.

Op 28 september 2013 heeft God ons gezegend met onze prachtige dochter, Eva. Iedereen weet wat God voor mij heeft gedaan. Mijn zoon is op dezelfde manier een groot getuigenis in mijn leven geweest. Ook bij zijn geboorte waren veel complicaties, maar God was met mij. God heeft veel voor mij gedaan in mijn leven. Mijn beide kinderen zullen gebruikt worden voor Gods bediening. Bid alstublieft voor hen.

Wij hebben een stichting opgericht waarbij we sloppenwijken in India bezoeken om mensen te helpen en om ze over God te vertellen.

Ik ben erg blij en voel me gezegend dat ik me heb kunnen aansluiten bij het team van GlobalRize, om samen Gods Koninkrijk te laten groeien.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Shyamala wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven