Opsomming-3

Geweldig dat je Sony wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Sony wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Sony financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Sony haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Sony maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Sony willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Sony

Mijn naam is Sony. Ik ben arts van beroep. In het laatste jaar van mijn studie ben ik gedoopt.

 

Ik heb een moslimachtergrond. Tijdens mijn jeugd leerde ik van mijn vader over de islam. Door mijn moeder voelde ik me echter aangetrokken tot Jezus.

Echte ontmoeting

Door de overvloedige genade van God heb ik Jezus als mijn persoonlijke Redder ontvangen. Maar mijn echte ontmoeting met Jezus vond plaats toen ik door beproevingen en verleidingen ging.

Hij heeft mij liefgehad toen ik liefde, zorg en vergeving nodig had. Ja, Hij heeft me gevonden.

 

Veel mensen bereiken

Ik ging op zoek naar een platform, waar ik meer over God kon leren en waar ik veel mensen kon bereiken. Toen vond ik de cursus op Bijbelwoord, voorgesteld door Pastor Azaad (teamleider van het Telugu-team in India).

Het is een mooie ervaring om mentor van de cursus te zijn. Ik kom steeds met nieuwe cursisten in aanraking en leer van hun twijfels. Daardoor sta ik geestelijk sterker in mijn schoenen.

 

Het geeft me voldoening om cursisten te helpen in hun zoektocht. Dat inspireert me. En het motiveert me om meer in Zijn koninkrijk te werken.

 

*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Vul het formulier in en verras Sony met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Sony Tella uit India.

Scroll naar boven