Opsomming-3

Geweldig dat je Sudha wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Sudha wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Sudha financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Sudha zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Sudha maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Sudha willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Sudha

Mijn naam is Sudha. Ik woon in Nizamabad en werk daar in de IT- sector. Ik ben mentor in het Telugu team.

 

Op een zondag bezocht ik een kerkdienst en daar hoorde ik het goede nieuws over onze Here Jezus Christus. Ik was nieuwsgierig naar de Bijbel en naar de Auteur ervan.

Verlangen naar vergeving

Toen ik in de Bijbel begon te lezen, raakte ik ervan overtuigd dat ik een verloren zondaar was en dat ik een Redder nodig had om me van mijn zonden te verlossen. Ik kreeg berouw over mijn zonden en verlangde naar vergeving. Op 29 april 2007 beleed ik mijn zonden voor de Here God. Ik gehoorzaamde Hem en werd gedoopt op 25 november 2007.

God is goed

Pastor Azaad heeft mij laten kennismaken met de online Bijbelcursussen. God is zo goed voor mij! Hij heeft mij ondersteund in mijn beproevingen. Daarom wil ik het goede nieuws delen door middel van de online Bijbelcursus.


*Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Vul het formulier in en verras Sudha met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Sudha Paulus uit India.

Scroll naar boven