Opsomming-3

Geweldig dat je Zechariah wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Zechariah wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Zechariah financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Zechariah zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Zechariah maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Zechariah willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Zechariah

Mijn naam is Zechariah. Ik kom uit een Hindoe familie. In 2005 leerde ik de Here Jezus Christus kennen, kwam tot geloof in Hem en besloot Hem te volgen. Ik ben nu chatmedewerker voor GlobalRize. Dat betekent dat ik mensen te woord sta die met allerlei levensvragen bij ons aankloppen. 

 

Bedrijf failliet

Daarvoor had mijn vader een goedlopend eigen bedrijf, maar om bepaalde redenen ging zijn bedrijf failliet. We gingen wonen in een gehuurde kamer van ons eigen huis. De toestand van ons huis was erg slecht.

Mijn vader begon een winkel om ons gezin te onderhouden. De inkomsten waren onregelmatig, zodat we soms geen eten hadden.

 

Zware depressie

In 2005 zat ik in een zware depressie. Ik zat toen in het examenjaar van de middelbare school. Ik wilde me voorbereiden op een opleiding, maar er was geen geld voor. Toen besloot ik dat ik mezelf en mijn hele familie zou ombrengen door vergif. 

Op de avond dat ik dat wilde doen, vertelde een vriend van mij over de Here Jezus Christus en nam me mee naar de kerk, waar hij voor me bad. Ik vond vrede en luisterde naar de getuigenissen van de andere aanwezigen. Het zaadje van geloof werd in mij geplant en ik voelde dat God ook voor mij iets kon doen.  

 

Genezen door gebed

Na die dag kwam er verandering in de toestand van mijn familie, hoewel ze nog niet in Jezus geloofden. Op een gegeven moment werd mijn jongere broer ziek en de dokter zei dat hij die nacht zou sterven. Mijn ouders zeiden dat ze mij het huis uit wilden gooien als hun zoon die nacht zou overlijden. 

Ik bad de hele nacht voor mijn broer. De volgende dag was hij volledig genezen door gebed. Diezelfde dag kwam mijn hele familie tot geloof in de Here Jezus Christus. Ze lieten zich dopen en besloten Jezus Christus te volgen. 

Diezelfde dag geloofde mijn hele familie in Jezus Christus, en zij lieten zich dopen. Zij besloten Jezus te volgen. Nu dienen wij samen Jezus Christus. Ik dien als voorganger en veel mensen komen bij ons in de kerk voor aanbidding.

De Here zegene u. Prijs de Here.

 

Uit veiligheidsoverwegingen is de foto bij dit artikel een stockfoto.

Vul het formulier in en verras Zechariah met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Zechariah uit India.

Scroll naar boven