Opsomming-3

Geweldig dat je Paul wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Paul wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Paul financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Paul zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Paul maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Paul willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Paul Oruko

Mijn naam is Paul Oruko en ik ben een Keniaanse voorganger die woont in een landelijke gemeenschap met de naam Usonga, vlak bij het Victoriameer. Ik zet mij in als mentor voor GlobalRize.

Ik ben geboren in 1967 en groeide op in een gezin van zeven onder de zorg van onze moeder.

Voorganger

Ik gaf mijn leven aan Jezus Christus als mijn Redder in het jaar 2000. Daarna werd ik lid van de Logos Revival Church in Eldoret om te groeien in discipelschap en gemeenschap met God en andere christenen.

In 2002 ging ik naar het Kenya Ministry Training Institue in Kitale, Kenia. In 2004 studeerde ik af met een diploma voor Biblical Studies en in 2008 ben ik bevestigd als voorganger.

 

Twee kinderen

In 1990 ben ik met Mary getrouwd. God heeft ons gezegend met twee kinderen: George (nu 23 jaar) en Tirzah (nu 19 jaar). We hebben ook een kleindochter: Sharleen. Zij is 3 jaar.

George volgt een beroepsopleiding en Tirzah begint volgend jaar op de universiteit.

 

Kleine kerk

Mary en ik geven leiding aan een kleine kerk in ons landelijke dorp. We werken ook samen met andere christenen in onze gemeenschap om te groeien in discipelschap en om anderen te bereiken met het evangelie.

Onze inkomsten zijn afkomstig van Mary’s verkoop van producten van onze landbouwgrond.

 

Zelf mentor

In 2017 schreef ik me in als student bij Biblword en doorliep de cursussen in ongeveer drie maanden. Na het afronden van de cursussen bracht mijn eigen mentor, meneer Voet, mij in aanraking met het mentorprogramma.

In maart 2018 werd ik zelf mentor bij GlobalRize.

Dank je en God zegene je,
Paul Oruko

Paul wordt op dit moment al financieel ondersteund!

Ga naar Sponsor een evangelist om een andere evangelist te ondersteunen.

Scroll naar boven