Tanzania

Tanzania

Opsomming-2

Kies een evangelist in Tanzania

Opsomming-2

Kies een evangelist in Tanzania

Sponsor een evangelist in Tanzania

Het Swahili is een Afrikaanse taal die vooral in Oost-Afrika gesproken wordt door ongeveer 80 miljoen mensen. In Tanzania en Kenia is het Swahili, naast het Engels, een officiële voertaal.

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Voordelen voor doneren
van een evangelist

Jouw financiële ondersteuning
stimuleert
de evangelist

Een financiële ondersteuning
stimuleert
de evangelist

Het is altijd fijn als mensen een financiële donatie aan één van onze evangelisten geven. Zij zetten zich dagelijks in om het evangelie wereldwijd bekend te maken. Een financiële donatie geeft hen een impuls om door te gaan. Een waardevolle persoonlijke bemoediging! Doe je mee?

Hilda

Hilda Dismas Yunge (1982) is evangelist en afgestudeerd theoloog. Ze zet zich in als mentor voor GlobalRize. 

Uwezo

Uwezo is soldaat in het nationaal leger (TPDF). Hij is getrouwd en gezegend met een dochter en is mentor voor GlobalRize.

Esther

Esther uit Tanzania is mentor voor GlobalRize. Sinds 1994 is ze volgeling van Jezus. Esther is getrouwd en gezegend met twee dochters. 

Shadrack

Shadrack woont in Kamaha, in het noorden van Tanzania, en is evangelist. Na een ruig verleden heeft hij zijn leven volledig aan God toegewijd. Shadrack is mentor voor GlobalRize.

Dickson

Dickson is een medewerker van de Facebookpagina van GlobalRize. Hij zingt graag gospel- en lofliederen. Ook leidt hij Bijbelstudies.

Yohana

Yohana (43) dient God als voorganger in het bisdom Tabora, Tanzania. Hij is mentor voor GlobalRize. 

Odetha

Odetha (58) geeft les aan een Bijbelschool en is evangeliste. Daarnaast zet zij zich in als Bijbelmentor voor GlobalRize. 

Joseph

Joseph (48) is in 2012 tot geloof gekomen. Hij is gospelzanger en zet zich graag in voor GlobalRize als mentor.

Elias

Elias is taalteamleider Swahili bij GlobalRize. Hij is geboren in 1982 in het Kibondo district Kigoma regio van Tanzania. Hij is getrouwd met Jesca en samen zijn ze gezegend met twee zonen en een dochter.

Jesca

Jesca (1988) is getrouwd met Elias (de taalteamleider van Swahili) en gezegend met drie kinderen. Ze is mentor voor GlobalRize. 

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Spelregels ‘Sponsor een evangelist’
stimuleert

Je sponsort in principe de door jou gekozen evangelist. Mocht deze door externe of persoonlijke oorzaken niet meer in de gelegenheid zijn om zijn/haar werkzaamheden maandelijks te verrichten, dan ga je ermee akkoord dat de sponsorgelden ter beschikking worden gesteld aan een andere vrijwilliger van hetzelfde taalteam, of van een taalteam in hetzelfde deel van de wereld.

Contact

Contact

Twee keer per jaar ontvang je een update van ons sponsorprogramma.

Scroll naar boven