Opsomming-3

Geweldig dat je Dickson wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Dickson wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Dickson financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Dickson zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Dickson maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Dickson willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Dickson Phanuel Musigwa

Dickson is een medewerker van de Facebookpagina van GlobalRize. Dickson zingt graag gospel- en lofliederen. Ook leidt hij Bijbelstudies.

 

Hij is nu  bezig met zijn bachelor boekhouden. Volgend jaar hoopt hij zijn studie af te ronden.

Hij wil graag dat mensen via internet bereikt worden met de boodschap van Christus. Daarom zet hij zich graag in voor GlobalRize. 

Vul het formulier in en verras Dickson met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Dickson uit Tanzania.

Scroll naar boven