Opsomming-3

Geweldig dat je Elias wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Elias wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Elias financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Elias zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Elias maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Elias willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Elias Phanuel Musigwa

Elias is taalteamleider Swahili bij GlobalRize. Hij is geboren in 1982 in het Kibondo district Kigoma regio van Tanzania. Hij is getrouwd met Jesca en samen zijn ze gezegend met twee zonen en een dochter.

 

Hij studeerde theologie van 2007 tot 2010. In juli 2007 werd hij bevestigd als predikant.

In 2012 begon hij aan de opleiding Theologie en Onderwijs aan de St. John’s University en voltooide zijn studie in 2015. Hij behaalde vervolgens een Master of Educational Management and Planning aan de St. Augustine University College.

 

Momenteel is hij Bijbelmentor bij GlobalRize in het Swahili. Elias is voorganger van de Anglicaanse Kerk van Tanzania Bisdom Tabora. Ook is hij hoofd van de middelbare school St. Peter.

Vul het formulier in en verras Elias met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Elias uit Tanzania.

Scroll naar boven