Opsomming-3

Geweldig dat je Esther wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Esther wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Esther financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Esther haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Esther maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Esther willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Esther Nashon Nkugwe

Esther uit Tanzania is mentor voor GlobalRize. Sinds 1994 is ze volgeling van Jezus. Esther is getrouwd en gezegend met twee dochters. 

 

Esther is opgegroeid in een predikantsgezin. Ze heeft een accountantsopleiding genoten en beheert nu de financiën van het bisdom Tabora in Tanzania. Ze is ook zondagschoollerares in de Anglicaanse kerk. 

Esther is blij om mentor te zijn voor de cursussen van GlobalRize, omdat ze daardoor veel leert over God. Bovendien hebben veel mensen God leren kennen door GlobalRize. Esther: “Deze website is erg goed omdat het mensen die dagelijks op internet zijn helpt om Gods boodschap te ontvangen.”

Vul het formulier in en verras Esther met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Esther uit Tanzania.

Scroll naar boven