Opsomming-3

Geweldig dat je Hilda wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Hilda wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Hilda financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Hilda haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Hilda maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Hilda willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Hilda Dismas Yunge

Hilda Dismas Yunge (1982) is evangelist. Hilda was vierdejaars student Theologie toen ze begon als mentor bij GlobalRize. Momenteel heeft ze een leidinggevende functie op St. Peter’s Senior Secondary School.

 

Hilda is gemotiveerd om zich voor GlobalRize in te zetten, omdat ze veel leert van de vragen die cursisten haar stellen. Daarnaast geeft het mentor-zijn haar ook de gelegenheid om de Bijbel intensiever te lezen. 

 

Vul het formulier in en verras Hilda met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Hilda uit Tanzania.

Scroll naar boven