Opsomming-3

Geweldig dat je Joseph wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Joseph wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Joseph financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Joseph zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Joseph maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Joseph willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Joseph Hubert Mapunda

Joseph (48) is in 2012 tot geloof gekomen. Hij is gospelzanger en zet zich graag in als mentor voor GlobalRize.

 

Joseph is getrouwd en heeft vier kinderen: Shadrack, Daniel, Derick en Salome. Ook zijn zij de ouders geworden van drie weeskinderen: Naomi, Catherine en Caren.

Hij vindt het fijn om voor GlobalRize te werken, omdat hij daardoor een beter begrip heeft gekregen van wat het dienen van God inhoudt. Ook voelt hij zich geroepen om andere mensen het evangelie van Jezus Christus uit te leggen.

Joseph bidt tot God dat deze bediening doorgaat, zodat het Goede Nieuws veel mensen kan bereiken die het evangelie van Jezus Christus nog niet kennen.

Vul het formulier in en verras Joseph met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Joseph uit Tanzania.

Scroll naar boven