Opsomming-3

Geweldig dat je Odetha wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Odetha wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Odetha financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Odetha haar werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Odetha maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Odetha willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Odetha Bajyirinka Charles

Odetha (58) geeft les aan een Bijbelschool en is evangeliste. Daarnaast zet zij zich in als Bijbelmentor voor GlobalRize. 

 

Odetha is getrouwd met de voorganger Canon Isaya Mugaragu. Samen hebben zij vijf kinderen en zes kleinkinderen.

Sinds 1984 heeft zij Jezus aanvaard als haar Heer en Redder. Vanaf die tijd verlangde ze ernaar om de Heer te dienen. Ze ging naar verschillende jeugdseminaries. 

Ze volgde een cursus op de Bijbelschool en ging vervolgens naar de Theologische Hogeschool, waar ze een graad behaalde. Ze is nu parttime lerares aan het Tabora Anglican Training Centre (Bijbelschool) en dient als evangeliste.

Ze voelt zich thuis bij GlobalRize. Eerst was ze cursist bij GlobalRize en door de vragen werd haar geloof versterkt. Nu is ze Bijbelmentor en ziet ze hoe het evangelie zich door het volgen van de cursus verspreidt over de hele wereld. Odetha begeleidt mensen uit verschillende landen. 

Ze heeft ervaren dat de Here haar in veel zaken heeft geholpen, in het bijzonder bij de opvoeding van haar kinderen. 

Vul het formulier in en verras Odetha met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Odetha uit Tanzania.

Scroll naar boven