Opsomming-3

Geweldig dat je Renatus wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Renatus wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Renatus financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Renatus zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Renatus maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Renatus willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Renatus Tungaraza

Renatus Tungaraza werd geboren in 1990 in het Bunda district aan de westelijke uitloper van de Serengetti en woont in Tabora. Hij werkt als evangelist voor de Anglicaanse kerk en is mentor voor GlobalRize.

 

Renatus is getrouwd en gezegend met drie kinderen: Noel, Esther en Christopher. In 2004 nam hij Jezus aan als zijn Redder.

Renatus leerde gitaar en piano spelen omdat hij graag gospelmuziek maakt. Na de middelbare school ging hij naar de Bijbelschool, waar hij meer leerde over God. 

Naast het dienen van God als evangelist in de kerk, preekt hij tijdens openluchtdiensten en vertoont Jezusfilms in verschillende gebieden in Tabora.

Renatus sloot zich aan bij GlobalRize en vindt het fijn om hiermee veel mensen te bereiken. Hij verlangt ernaar dat zij worden aangeraakt door het leven van Jezus.

Vul het formulier in en verras Renatus met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Renatus uit Tanzania.

Scroll naar boven