Opsomming-3

Geweldig dat je Shadrack wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Shadrack wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Shadrack financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Shadrack zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Shadrack maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Shadrack willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Shadrack Baraka Richadi Luzezela

Shadrack woont in Kamaha, in het noorden van Tanzania, en is evangelist. Ook zet hij zich in als mentor voor GlobalRize.

 

Shadrack heeft een ruig verleden: hij leefde hij op straat en gebruikte allerlei verdovende middelen. Ook pleegde hij overvallen. 
 

Mensen uit het dorp betrapten hem en straften hem zwaar. Hij werd naar de gevangenis gebracht. Hij werd een bekende bij de politie, die hem beschouwde als een hopeloos geval. Deze situatie zette hem aan het denken over zijn toekomst en hij besloot zijn leven aan Jezus te geven.

Hij ging naar het gebedsteam in de kerk. Maar na zijn genezing bleef hij zich slecht gedragen en kwam hij opnieuw in de gevangenis terecht. Daarna veranderde zijn gedrag volledig en werd hij predikant.

Toen hij na drie maanden uit de gevangenis kwam, begon hij met het prediken van het goede nieuws. Hij deed de evangelisatiecursus en dient God nu oprecht.

Vul het formulier in en verras Shadrack met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Shadrack uit Tanzania.

Scroll naar boven