Opsomming-3

Geweldig dat je Uwezo wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Uwezo wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Uwezo financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Uwezo zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Uwezo maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Uwezo willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Uwezo Mwasilembo

Uwezo is mentor voor GlobalRize en soldaat in het nationale leger (TPDF). Hij is getrouwd en gezegend met een dochter.

Uwezo is gemotiveerd om zich voor GlobalRize in te zetten: “Ik vind het fijn om vragen van cursisten over de Bijbel te beantwoorden. Mensen online begeleiden helpt mij om de Bijbel meerdere keren te lezen. Voorheen lukte me dit niet.”

 

Hij is blij met de discussies die ontstaan tijdens de gesprekken met online cursisten. Uwezo: “Daardoor ben ik de Bijbel gaan onderzoeken.” Bovendien heeft hij door zijn werk voor GlobalRize verschillende mensen leren kennen.

Vul het formulier in en verras Uwezo met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Uwezo uit Tanzania.

Scroll naar boven