Opsomming-3

Geweldig dat je Yohana wilt sponsoren!

Opsomming-3

Geweldig dat je Yohana wilt sponsoren!

We vinden het superfijn dat je Yohana financieel wilt ondersteunen. Door jouw gift kan Yohana zijn werk bij GlobalRize blijven voortzetten. Je kunt er voor kiezen om Yohana maandelijks of eenmalig te ondersteunen. Namens Yohana willen we je alvast hartelijk bedanken voor je gift.

Yohana Kija

Yohana (43) dient God als voorganger in het bisdom Tabora, Tanzania. Hij is mentor voor GlobalRize. 

 

Yohana is getrouwd met Rachel en heeft zes kinderen (twee jongens en vier meisjes).

In 1995 aanvaardde hij Jezus Christus als zijn Redder nadat hij een dienst had bijgewoond van evangelist Reuben Samaka, die nu dominee is van de Anglicaanse kerk in Shinyanga. 

Yohana komt uit een niet-christelijk gezin. Het was voor hem een uitdaging om te leven met mensen die niet gelukkig waren met het geloof. Zijn volharding in het geloof in Jezus Christus was een krachtig getuigenis. Yohana’s hele familie is nu christen geworden, zelfs zijn moeder, die eerder niets van het christelijk geloof moest hebben.  

Hij is dankbaar dat hij God kan dienen via GlobalRize. Hij leert veel over Gods Woord wanneer hij de lessen van zijn cursisten nakijkt en met hen bespreekt. 

Vul het formulier in en verras Yohana met jouw gift

Jouw donatie heeft impact

Dankzij jouw donatie bereiken we meer mensen met het evangelie. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

 

Gift zelf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen om je geld zelf over te maken via de bank. Maak je gift dan over op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Sponsor evangelist Yohana uit Tanzania.

Scroll naar boven