GlobalRizedag 4 september 2021

Op de GlobalRizedag staat ontmoeten centraal! We nodigen je daarom van harte uit om de GlobalRize dag te bezoeken.

GlobalRizedag 4 september 2021

Het programma zit boordevol getuigenissen, muziek en leuke workshops. En er is natuurlijk een tof kinderprogramma. Wij zorgen voor de catering die dag. 

Hieronder vind je meer informatie over de diverse programma’s. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk mensen te kunnen begroeten op 4 september. Je bent welkom! 

Aanmelden GlobalRizedag

Programma

  • 09.30 Inloop met zelfgemaakte lekkernijen
  • 10.00 Programma met zang en sprekers / Kinderprogramma
  • 12.00 Lunch
  • 13.00 Workshops ronde 1 / kinderprogramma
  • 14.00 Workshops ronde 2 / kinderprogramma
  • 14.45 Ontmoeting & Afsluiting

Locatie

Luctor et Emergo
Mheneweg Noord 1
8096 BR Oldebroek

Muziek

Joke Buis verzorgt de muziek. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, maakt Joke op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben. 

Sprekers

Marten Visser - GlobalRize-dag 2021

Marten Visser

De opening van deze dag wordt verzorgd door oprichter Marten Visser. Acht jaar geleden had hij niet kunnen bedenken dat er nu een organisatie met meer dan 600 medewerkers zou staan.

Elsa van Wessel

Elsa is een geliefde mentor met een groot hart voor haar cursisten. Ze zal met ons delen over haar werk en over de opstart van een nieuw taalteam: Russisch.

Alfa Wijnveen

Alfa Wijnveen

Als je naar Alfa luistert, kan het niet anders of je schiet in de lach. Alfa neemt je mee in het verhaal van het Portugese taalteam. Ze vertelt met passie en met ontzag voor wat ze God ziet doen.

Workshops

Foto-impressie van een eerdere GlobalRizedag

Kinderprogramma

Tijdens het ochtendprogramma – van 10.00 tot 11.45 uur – is er voor de kinderen van 4 tot 12 jaar een leuk interactief programma. Petra Post zal een muziekworkshop verzorgen waarvan het resultaat ten gehore wordt gebracht. Verder wordt er samen gezongen, geknutseld en er zal een verhaal verteld worden. 

Tijdens het middagprogramma gaan we lekker buiten sporten. Doe je mee?

Kinderprogramma-1
Kinderprogramma-2
Kinderprogramma-3
Tijdens de GlobalRize-dag worden er ook foto’s en filmopnames gemaakt, met name van wat er op het podium gebeurt, maar ook van de zaal, het kinderprogramma en het gezellig samenzijn. Deze foto’s en filmopnames worden gedeeld via social media en op de website van GlobalRize. Wil je niet herkenbaar in beeld? Laat het van tevoren weten. Dit kan via [email protected]