Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize lanceert kerkenproject 50-50 outreach

Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize lanceert kerkenproject 50-50 outreach

Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize lanceert kerkenproject 50-50 outreach

Aan de slag met evangelisatie in de eigen wijk én wereldwijd, zo luidt de slogan van het nieuwe kerkenproject. Met de 50-50 outreach helpt GlobalRize kerken om zowel in de eigen wijk als wereldwijd mensen met het evangelie te bereiken. 

Kerken die meedoen investeren een bepaald bedrag, waarbij de helft wordt besteed aan advertenties in de buurt van de kerk en de andere helft aan advertenties die wereldwijd worden uitgezet – vandaar de term 50-50 outreach. GlobalRize zet sociale media advertenties uit die inspelen op maatschappelijke thema’s, zoals hoop, vrijheid, burn-out en geluk.

Persoonlijke hulp

De advertenties leiden mensen naar webpagina’s met inspirerende blogs, waar getrainde chatters klaar staan om persoonlijk contact te leggen, om te luisteren, te begeleiden en persoonlijke hulp te bieden. Ook krijgen mensen gratis online cursussen aangeboden om kennis te maken met het christelijk geloof. Mensen worden daarbij begeleid door een persoonlijke mentor. De chatters en mentoren van GlobalRize brengen mensen in contact met jouw lokale kerk.  

Ook iets voor jouw kerk? Neem online een kijkje en vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan. 

“Je bereikt mensen in je eigen buurt inmiddels sneller via sociale media dan via de voordeur” – Wilfred Meuleman, hervormde gemeente te Elburg

Bid je met ons mee?

Bid je met ons mee dat veel mensen in Nederland tot geloof zullen komen?

Scroll naar boven