Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize Zendingshuis nadert voltooiing!

Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize Zendingshuis nadert voltooiing!

Nieuws vanuit onze organisatie

GlobalRize Zendingshuis nadert voltooiing!

Het aftellen is begonnen. We kijken net zo naar de verhuizing uit als een kind naar een verjaardagsfeestje. Een groep vrijwilligers is volop aan de gang met het schilderen en behangen van het GlobalRize Zendingshuis.

Als alles gaat zoals gehoopt, zullen we in de loop van de maand juli verhuizen naar ‘t Harde. De verhuizing zelf zal niet veel om het lijf hebben, omdat we momenteel weinig spullen hebben die het verhuizen waard zijn. Dus dat is mooi. De officiële opening zal op 31 augustus plaatsvinden en mogelijkheid tot bezichtiging op 2 september.

Houtje-touwtje

GlobalRize begon in de studeerkamer van missionair directeur Marten Visser te Wezep. Het duurde niet lang of de studeerkamer puilde uit en zaten mensen in allerlei hoeken van het huis te werken. 

De overgang naar Elzenweg 1a in Oldebroek in 2017 was een enorme verbetering. Nu passen we met zijn allen niet meer in de drie werkruimtes daar en is het qua werkomstandigheden verre van ideaal. Echter, hoe houtje-touwtje het allemaal ook is, toch zullen we met dankbaarheid en goede herinneringen terugkijken op onze tijd in Oldebroek. 

Aparte ruimtes

Voor de verschillende teams binnen GlobalRize (IT, Marketing, Communicatie en Fondsenwerving, Bedrijfsvoering) zijn straks aparte ruimtes. Daarnaast zijn er stilteruimtes waar we ons kunnen terugtrekken om geconcentreerd te werken of te videobellen, een videoruimte, een gebedsruimte en meer. Voor het gebouw zijn leuke bankjes geplaatst waar we in het zonnetje onze lunch kunnen opeten. 

Plaats van ontmoeting

Het is bijna niet te geloven dat dat mooie pand op ‘t Harde onze nieuwe werkplek wordt. Naast een werkplek willen we ook graag dat het Zendingshuis een plaats van ontmoeting wordt, waar vrijwilligers en anderen die GlobalRize een warm hart toedragen inspiratie vinden. 

We hopen dat het GlobalRize Zendingshuis een nieuwe boost gaat geven aan onze missie en de uitvoering ervan! 

 

Nog steeds zijn financiën welkom voor het aftimmeren van het GlobalRize Zendingshuis. Zo is er bijvoorbeeld geld nodig voor onze videoruimte. Help mee om het Zendingshuis te voltooien! 

 

Scroll naar boven