GlobalRizedag 2023
GlobalRizedag 2023
GlobalRizedag 2023

GlobalRizedag 2023

7 oktober
10:30 - 16:30 uur

GlobalRizedag 2023
7 oktober
10:30 - 16:30 uur

Op 7 oktober is het zover: de GlobalRizedag 2023. Een dag met ontmoeting, getuigenissen, inspirerende workshops en mooie muziek. Je bent van harte uitgenodigd om deze dag met ons te vieren!

 

Locatie: Luctor et Emergo, Oldebroek (Mheneweg Noord 1bg)

Marten Visser, missionair directeur 

Het programma:

Voor de kinderen is er een apart ochtendprogramma.

Een dag van betrokkenheid en inspiratie!

Een dag van betrokkenheid en inspiratie!

Welkom op de GlobalRizedag 2023 – het evenement dat relaties van GlobalRize samenbrengt voor een dag vol betekenis, inspiratie en samenzijn. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere dag, vol met ontmoetingen, getuigenissen, verrijkende workshops en prachtige muziek. Verwacht een dag vol hoop, dankbaarheid en gemeenschap terwijl we samen het werk van GlobalRize vieren!

High lights:

Inspirerende workshops:

Neem deel aan workshops die jou zullen verrijken en zullen uitdagen. Leer van nieuwe werkwijzen voor wereldwijde evangelisatie en ontdek hoe jij het verschil kunt maken.

 

Ontmoeting en connectie:

Maak kennis met de gezichten achter GlobalRize – onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om het Evangelie te verspreiden. Deel verhalen, ideeën en ontmoet nieuwe mensen.

 

Getuigenissen van impact:

Laat je inspireren door getuigenissen uit het werkveld. Ontdek hoe levens zijn veranderd door de kracht van het Evangelie, en hoe jij kunt bijdragen aan dit levensveranderende werk.

 

Prachtige muzikale ervaring:

Samen danken we God voor Zijn zegen die we mogen ervaren op ons werk. Wat hebben we afgelopen jaar veel ontvangen! Laten we samen met onze huisband God hiervoor danken.


Overdenking door:
Marco Vermin

GlobalRize: Samen evangeliseren

Bij GlobalRize delen we een gemeenschappelijke visie: een wereld bereiken waarin het Evangelie voor iedereen toegankelijk is, waar ook ter wereld. GlobalRizedag 2023 is een viering van deze visie en de voortgang die we samen hebben geboekt. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag.

Dus reserveer de datum en meld je aan voor deze dag vol ontmoeting, inspiratie en dankbaarheid. Of je nu een medewerker of vrijwilliger bent van GlobalRize of nieuwsgierig bent naar ons werk, iedereen is van harte welkom!

Inspirerende workshops

Workshop Graphic design
Bij deze workshop krijg je (letterlijk) een kijkje achter de schermen van GlobalRize. We laten zien wat we doen als Graphic Designer: afbeeldingen maken, inspiratie opdoen, keuzes maken. Daarnaast vertellen we ook iets over de reden waarom we dit doen. Een workshop voor iedereen die creatief is, zin heeft om inspiratie op te doen of gewoon interesse heeft in Graphic Design!
Workshop Pastoraat
Bij deze workshop willen we nadenken over online pastorale zorg en/of houding en oefenen met concrete voorbeelden
Workshop Omgaan met cultuurverschillen
Welke culturele bril heb jij op tijdens het lezen van de Bijbel? Tijdens deze workshop gaan we kijken naar cultuurverschillen en welke invloed dat heeft op jouw werk bij GlobalRize. Het is vooral een praktische workshop waarin een theoretisch kader wordt neergezet die gekoppeld wordt aan de dagelijkse praktijk in het contact met de student.
Workshop Online Marketing bij Globalrize
Hoe zorgen we dat we Bijbelse content aanbieden die aansluit bij de cultuur, religie en sociale achtergrond van online zoekende mensen? Deze vraag behandelen we in deze workshop waarin de online reis die iemand maakt bij GlobalRize in beeld wordt gebracht. Denk zelf ook mee over dit vraagstuk in deze interactieve workshop.
Workshop Gebedswandeling
Een bijzondere workshop is de gebedswandeling. Je gaat samen met anderen een prachtige wandeling maken in de omgeving. Tijdens de wandeling zijn er gebedsmomenten om voor het werk van GlobalRize.
Vorige slide
Volgende slide

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op deze feestelijke dag! 

 

Wil je erbij zijn, geef je dan op via onderstaande button:

Scroll naar boven