GlobalRizedag-gaatnietdoor

UPDATE: helaas kan de GlobalRize-dag niet doorgaan vanwege de afgekondigde maatregelen in verband met het Corona-virus. Mogelijk dat de dag op een later moment alsnog georganiseerd kan worden.

Heb jij een hart voor het evangelie en ben je geïnteresseerd in wereldwijde (internet)zending? Dan is de GlobalRize-dag zaterdag 28 maart echt iets voor jou.

Thema

Dit jaar is het thema ‘Digitaal Dichtbij’. Dit laat mooi zien wat een wezenskenmerk is van ons werk: via de digitale weg kunnen we dichtbij mensen komen die vaak op een andere manier niet of nauwelijks te bereiken zijn. Met berichten op sociale media en onze websites, persoonlijke chatgesprekken en 1-op-1 begeleiding via onze Bijbelcursussen komen we dichtbij mensen die veraf zijn. Graag laten we hier iets van zien op deze dag.

Programma

  • 9:30: Koffie en thee
  • 10:00: Programma met zang en diverse sprekers / Kinderprogramma
  • 12:30: Lunch
  • 13:30: Keuze uit 5 workshops

Locatie

Luctor et Emergo
Mheneweg Noord 1
8096 BR Oldebroek

Inhoud

Diverse sprekers zullen de breedte van ons werk presenteren. Er is ruimte voor samenzang, ontmoeting en gesprek en er is een geheel verzorgde lunch. Tijdens het ochtendprogramma is er oppas voor de kinderen met een heel leuk kinderprogramma. Na de lunch zijn er een vijftal workshops voor diverse doelgroepen: chatters, mentoren, designers, likers en geïnteresseerden. Omdat wij blij zijn met betrokkenheid bij ons werk is deze dag vrij en kosteloos toegankelijk voor het hele gezin.

Marten Visser

De opening van deze dag wordt verzorgd door oprichter Marten Visser. Zes jaar geleden had hij niet kunnen bedenken dat er nu een organisatie met 400 medewerkers zou staan.

Roel Kuiper

Als historicus, filosoof en politicus heeft Roel Kuiper al een lange staat van dienst. We zijn blij dat hij komt spreken op deze GlobalRize-dag.

Anthoney

Anthoney Gasper

Anthoney is taalteamleider van het Urdu. Dit is de nationale taal van Pakistan en wordt door 70 miljoen mensen gesproken. Hij zal iets vertellen over het werk van GlobalRize in deze taal.

ArjanVaders

Arjan Vaders

Arjan is taalteamleider van het Nederlands en het Spaans en begeleidt andere teamleiders van opstartende talen. Juist deze teams leveren hele inspirerende verhalen en getuigenissen op.

GerdinaKorf

Gerdina Korf

Gerdina is teamleider van She Rises en is het laatste jaar veel bezig geweest met het opstarten van She Rises Dutch. Ze zal iets vertellen over de mooie plannen voor 2020.

RebeccaBos

Rebecca Bos

Rebecca heeft een hart voor zending. Daarom is ze onder andere ambassadeur bij 3xM Media en presenteert ze ook onze GlobalRize-dag.

Foto-impressie

Kinderprogramma

Tijdens het ochtendprogramma – van 10.00 tot 12.30 uur – is er voor de kinderen van 4 tot 12 jaar een leuk interactief programma. Petra Post zal een muziekworkshop verzorgen waarvan het resultaat ten gehore wordt gebracht. Verder wordt er samen gezongen, geknutseld en er zal een verhaal verteld worden.

Kinderprogramma-1
Kinderprogramma-2
Kinderprogramma-3
Tijdens de GlobalRize-dag worden er ook foto’s en filmopnames gemaakt, met name van wat er op het podium gebeurt, maar ook van de zaal, het kinderprogramma en het gezellig samenzijn. Deze foto’s en filmopnames worden gedeeld via social media en op de website van GlobalRize. Wil je niet herkenbaar in beeld? Wil je dat dan van tevoren laten weten? Dit kan via elly.moorlag@globalrize.nl.