GlobalRize gaat verhuizen!

GlobalRize gaat verhuizen!

GlobalRize gaat verhuizen!

Draag jouw steentje bij aan het GlobalRize Zendingshuis

GlobalRize bestaat inmiddels zeven jaar. De drie kleine kantoren in Oldebroek kunnen het kantoorteam van GlobalRize al een tijdje niet meer huisvesten. Het GlobalRize Zendingshuis (ons nieuwe kantoor), dat momenteel gebouwd wordt in ‘t Harde, biedt straks een goede werkplek voor iedereen en heeft ook een ruime zaal voor ontmoeting met donateurs en training van vrijwilligers.

Nog steeds zijn financiën welkom voor het aftimmeren van het GlobalRize Zendingshuis. Zo is er bijvoorbeeld geld nodig voor onze videoruimte.

Wil jij ons financieel helpen? Steun ons met een donatie!

Verhuizen is nodig

Bekijk video

Video afspelen over GlobalRize gaat verhuizen video

Doneer voor het nieuwe GlobalRize Zendingshuis

Jouw donatie is nodig!

Dankzij jouw donatie kunnen wij vanuit ons nieuwe kantoor meer mensen met het evangelie bereiken. Wereldwijd doen we dat. We bieden mensen online cursussen en trainingen aan in hun eigen taal. Ook begeleiden we hen en brengen we hen in contact met lokale kerken.

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, jouw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).


Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

Onze acties voor het
GlobalRize Zendingshuis

Tuinconcert

Op donderdagavond 13 oktober hield een medewerker van GlobalRize een tuinconcert met medewerking van gitaarkwartet Kithara. De collecte op deze avond bracht €150 euro op voor het GlobalRize Zendingshuis.

 

Stroopwafelactie

Met name medewerkers van GlobalRize gingen met verse stroopwafels de boer op. Die vonden gretig aftrek: er werd maar liefst € 2700,- opgehaald!

Handgemaakte cadeaus

Prachtige handgemaakte bijbelhoezen en kraamcadeautjes, twee zussen draaien hun hand er niet voor om om ze te naaien.

Organiseer zelf een actie!

Lekkers bakken

Bak een heerlijke taart, cupcakes, of een hartige taart en verkoop die. Schakel ook andere gemeenteleden in om lekkers te bakken en maak er een culinaire verrassingsweek of -weekend van.

Verzorg een diner

Nodig mensen uit voor een heerlijke maaltijd en vraag een sponsorbedrag van € 15,- of meer. Organiseer een happen en trappen drie-gangen diner en schakel gemeenteleden in om te koken of als diner locatie.

Organiseer een wandeling

Regel een gids of wees zelf de gids in jouw stad of in de natuur en vraag van alle deelnemers een bijdrage. Je kunt er ook een gebedswandeling van maken.

Bied een dienst aan

Kun je goed behangen, stucen, tuinieren, fietsen repareren, helpen bij de computer of financiën? Bied je hulp aan en vraag om een vergoeding.

Organiseer een auto-was-dag

Schakel de jeugd in en bezorg gemeenteleden een smetteloze auto tegen een bijdrage.

Promotiemateriaal

voor jouw actie

Promotie-materiaal

Video van ons nieuwe kantoor

Informatieblad voor jouw uitingen

Download dit bericht in pdf om te gebruiken als uitgangspunt voor een publicatie in het kerkblad of te verspreiden via sociale media kanalen van jouw gemeente. Of bespreek met de jeugdclub of vrouwengroep welke geldinzamelactie zij willen doen voor de bouw van het GlobalRize kantoor in ‘t Harde.

Flyer van onze nieuwbouw

Scroll naar boven