Word Chatter bij GlobalRize

Word Chatter bij
GlobalRize

Word chatter bij
GlobalRize

Help zoekers vinden: word chat-medewerker bij GlobalRize!

Help zoekers vinden: word chat-medewerker bij GlobalRize!

Met mensen in gesprek gaan over God, dat doe je als chat-medewerker. Elke dag krijgen we honderden reacties binnen op onze berichten op Facebook. Er zijn zóveel mensen die op zoek zijn naar zingeving, naar hoop, naar Jezus zelf… En jij kunt hen verder helpen door met hen in gesprek te gaan en met hen te bidden. Kom jij ons team versterken?

Van betekenis

Van betekenis

Geef antwoord op vragen: word een digitale gids voor zoekers op internet!

 

GlobalRize verspreidt het evangelie online, in meer dan dertig talen. We doen dat op allerlei manieren: via sociale media, cursussen en websites. We willen online zo veel mogelijk zichtbaar zijn, zodat ook degenen die Jezus nog niet kennen de weg naar Hem zullen vinden. Daarvoor hebben we mensen nodig die graag naast zoekers staan en hen digitaal aan de hand nemen. Doe jij ook mee?

Jouw werk heeft impact

Jouw werk heeft impact

Kan ik het werk doen wanneer het mij uitkomt?

Ja, je kunt dit werk doen op momenten dat het jou schikt. Je kunt al chatter worden als je per week twee uur tijd hebt!

Kan ik dit werk thuis doen?

Jazeker, je kunt dit werk doen vanuit je eigen huis. Ook ben je welkom op kantoor! 

Chat met mensen over God en help hen de weg naar Jezus te vinden.

Wat doe je als chatter?

Wat doe je als chatter?

Welke vaardigheden voor de computer heb ik nodig?

Je hebt geen specifieke computerkennis nodig. Het is wel handig dat je enige ervaring hebt met internet- en/of sociale media. Uiteraard krijg je een duidelijke uitleg van een GlobalRize-medewerker.

In welke talen hebben jullie mensen nodig?

Momenteel hebben we mensen nodig in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Dus als je een van deze talen goed beheerst, kun je meedoen!

Groei in geloof terwijl je anderen begeleidt

Groei in geloof terwijl je anderen begeleidt
Zelf groeien

Zelf groeien

Als chat-medewerker krijg je de gelegenheid om mensen van over de hele wereld te bemoedigen, voor hen te bidden en hen het evangelie uit te leggen. Dat doet wat met je eigen geloofsleven – je groeit geestelijk zelf ook! Als mensen Jezus willen volgen en je ziet ze veranderen, dan geeft dat veel vreugde.  

Wat doe ik als ik een vraag krijg waarop ik het antwoord niet weet?

Er staat een team om je heen dat jou kan helpen als je niet weet hoe je verder moet met een chatgesprek.

Ja, ik meld mij aan als chat-medewerker!

Ja, ik meld mij aan als chatter!

Kom jij ons team als vrijwilliger versterken? Gaaf! Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar vacatures@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten. Wil je nog iets weten? Bel dan even met 0525 795 002

Meld je direct aanDoor dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

NB. Wij stellen het niet op prijs wanneer werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of detacheerders hun diensten aanbieden naar aanleiding van onze openstaande vacatures.

Scroll naar boven