Inspire event
met Andries Knevel

10 april om 19.30 uur
Broekhuis Volvo Harderwijk

Inspire event
met Andries Knevel

Inspire event
met Andries Knevel

10 april om 19.30 uur - Broekhuis Volvo Harderwijk

Israël en de Palestijnen; geschiedenis en toekomst vanuit geloofsperspectief

Israël en de Palestijnen; geschiedenis en toekomst vanuit geloofsperspectief

Wat zijn de feiten rondom Israël en de Palestijnen? Wat is nu waar? Het anti-Israël sentiment wordt steeds erger. En misschien twijfel je zelf ook wel in welk licht je de actualiteiten moet zien. Heb jij altijd al willen weten hoe het nou zit met de recente geschiedenis van het Joodse volk en later Israël, en hoe je het heden en de toekomst van dit unieke land kunt bekijken? Dan zal dit inspire event met Andries Knevel je zeker aanspreken.

 

Op D.V. 10 april om 19.30 uur neemt Andries Knevel je mee op een boeiende ontdekkingsreis, waar hij in de geschiedenis en toekomst van Israël duikt. Vanuit christelijke geloofsperspectief weet hij op een boeiende wijze de geopolitieke, de Bijbelse profetieën en de actuele uitdagingen van Israël uit een te zetten. Schrijf je in voor dit inspiratie event dat je kennis zal verbreden en je perspectief zal verrijken.

Op deze bijzondere avond neemt Andries Knevel ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis en toekomst van Israël, belicht vanuit het christelijke geloofsperspectief. Van de oorsprong van de zionistische gedachte tot aan de recente ontwikkelingen, verkennen we de rol van westerse landen en de impact van gebeurtenissen zoals de VN-stemming in 1947 en de Nakba. Ontdek de diepgaande betekenis van bijbelse profetieën over Israël en laat je inspireren door de discussie over hedendaagse vraagstukken.

 

Ook is er een informele borrel om elkaar te ontmoeten, nadat er ruime gelegenheid is geweest om vragen te stellen middels een Q&A.

 

Mis deze unieke kans niet om meer inzicht te krijgen in een van de meest intrigerende kwesties van onze tijd. Schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!

Programma & Locatie

Programma & Locatie

Programma & Locatie

Programma & Locatie

Woensdag 10 april 2024:

Locatie:

Aanmelden Inspire event met Andries Knevel

Via onderstaand formulier meld jij je aan voor het Inspire event met Andries Knevel op 10 april 2024 om 19:30 uur. 

Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar info@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten.

Ja, ik kom naar het Inspire event met Andries Knevel


Door dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven