10 jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

10 jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

10-jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

23 maart 2024
19:30 uur - 't Harde

23 maart 2024
19:30 uur - 't Harde

GlobalRize nodigt je van harte uit voor een avond vol prachtige muziek op 23 maart 2024. Dan viert GlobalRize namelijk haar 10-jarig jubileum met een onvergetelijk jubileumconcert!

 

GlobalRize zet zich al tien jaar in om het evangelie wereldwijd te verspreiden. Hoe kun je deze mijlpaal beter vieren dan met een feestelijk jubileumconcert? We willen onze dankbaarheid met jou delen door samen te genieten van een avond vol muzikale pracht en lofzang. Ben je er ook bij? Bestel een ticket en reserveer deze avond in je agenda!

Een feestelijke avond vol inspiratie

Een feestelijke avond vol inspiratie

Dit is niet zomaar een concert; het is een avond vol inspiratie. Tijdens dit jubileumconcert blikken we met een prachtige voorstelling en inspirerende verhalen terug op de reis van GlobalRize gedurende de afgelopen 10 jaar. Naast deze reis staat de avond vooral in het teken van het optreden van Sharon Kips met haar bandleden.

Voor in je agenda!

Voor in je agenda!

Het jubileumconcert vindt plaats op 23 maart 2024, van 19:30 tot 21:30 uur in de Elimkerk op ’t Harde aan de Eperweg 35. De inloop is vanaf 19:00 uur. Aansluitend is er tot 22:00 uur tijd voor ontmoeting onder genot van een hapje/drankje. Bereid je voor op een onvergetelijke avond, vol prachtige muziek en inspirerende verhalen.

23 maart 2024 – 19:30 – 21:30 uur

Inloop vanaf 19:00 uur

De Elimkerk

Eperweg 3 ’t Harde 

Bestel tickets voor het
10-Jarig jubileumconcert

Bestel tickets voor het
10-Jarig jubileumconcert

Bestel tickets voor het
10-Jarig jubileumconcert

Bestel nu je tickets online en verzeker je van een plek bij dit bijzondere jubileumconcert. Een ticket kost € 15,- en is inclusief een hapje en drankje.

Tickets. Entreekaarten voor het jubileumconcert!


Wil je het bedrag naar boven afronden of verhogen
om het werk van GlobalRize te ondersteunen?

Tickets voor het jubileumconcert!

Sharon Kips

Sharon Kips

Sharon Kips, geboren op 17 november 1983 in Amsterdam, is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende carrière in de muziekwereld. Ooit begonnen in een black gospel koor als achtergrondzangeres, verwierf ze bekendheid als winnaar van de eerste editie van “X Factor” in 2007. Sharons muzikale talent wordt gevoed vanuit haar geloof, wat te horen is in haar albums en in verschillende christelijke optredens. Velen kennen haar van Nederland Zingt en andere christelijke events, waar zij aan deel genomen heeft. Haar stem heeft al vele harten geraakt. 

Kom je ook
op 23 maart?

Kom je ook
op 23 maart?

10 jaar GlobalRize

10 jaar GlobalRize

10 jaar GlobalRize

Een onvergetelijke herinnering. Tijdens deze bijzondere avond blikken we, naast het optreden van Sharon Kops, terug op de wonderlijke reis die GlobalRize in de afgelopen 10 jaar heeft meegemaakt. Wat ooit begonnen is met enkele posts op één Facebookpagina, is uitgegroeid naar activiteiten in meer dan 33 talen met een maandelijks bereik van ruim 50 miljoen mensen op vele socialmediapagina’s. Wat bijzonder! Onze internationale taalteamleiders vertellen tijdens deze avond over de impact van hun werk, op henzelf en anderen. Kortom: een avond vol inspiratie en muziek dat je niet wilt missen!
Scroll naar boven