2 x Entreekaarten voor het 10-jarig jubileumconcert met Sharon Kips

2 x Entreekaart voor het 10-Jarig jubileumconcert met Sharon Kips

Een onvergetelijk jubileumconcert op 23 maart 2024; een avond vol prachtige muziek en inspirerende verhalen. Je ticket van € 15,- is inclusief een hapje en drankje.

2 entreekaarten - € 30,-

2 entreekaarten - € 30,-

Verhoog je ticketbedrag
met een gift

GlobalRize verspreidt het evangelie tot in de verste uithoeken van de wereld. Met meer dan 850 vrijwilligers in meer dan 30 talen werken wij aan deze missie. Onze taalteams bereiken mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord, ook op plekken waar evangelisten niet kunnen komen.

 

Met een extra gift kunnen wij meer mensen vertellen over Gods liefde aan deze wereld. Geef je ook een extra bedrag voor ons werk in 2024?

GlobalRize beschikt over een ANBI-status. Jouw ticketbedrag en eventuele extra giftbedrag wordt gebruikt voor het werk van GlobalRize en is daarmee als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (RSIN: 853766381).

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of een machtiging.

Vraag & antwoord

Voor het steunen van GlobalRize kunt u rekeningnummer NL03RABO0300564686 gebruiken, t.n.v. Stichting GlobalRize Nederland. Wilt u als omschrijving het te ondersteunen project vernoemen, of “Waar het nodig is” voor een algemene gift?

 

Stichting GlobalRize is een ANBI-instelling. Donaties aan GlobalRize mogen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Ons RSIN nummer is 853766381. Dit nummer heeft u nodig bij uw belastingaangifte als u uw donatie als aftrekpost wilt opvoeren.

 

Stichting GlobalRize staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60103450.

 

Heeft u hulp nodig bij het overmaken van uw gift? Dan kunt bellen naar naar: +31 (0)525 795 002 (op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur).

 

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Stichting GlobalRize als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen zijn.

 

Periodieke schenking
Wilt u maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan het GlobalRize? En uw giften voor de komende jaren goed geregeld hebben?

 

Ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met GlobaRize aan. In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar gaat schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

 

Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift.

 

Stel dat u jaarlijks € 500,- wilt schenken en u telt uw voordeel daarbij op, dan steunt u het zendingswerk met een bedrag van € 704,- (bij 40,8%) en € 760,- (bij 52%) jaarlijks.

 

Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. Voordeel is dat GlobalRize meer mensen online kan bereiken met het evangelie met uw gift.

 

Met het formulier dat u hier kunt downloaden is het eenvoudig en zonder notaris geregeld: download het formulier.

 

Voor het invullen van dit document heeft u een Adobe PDF reader nodig: download hier een gratis PDF reader.

 

We kunnen het ons voorstellen dat u graag eerst persoonlijk contact wilt hebben voordat u een grote schenking doet namens uzelf of vanuit een stichting of vermogensfonds. In een persoonlijk gesprek met onze operationeel directeur Frans de Lange kunt u uw wensen kenbaar maken. Samen bekijkt u dan welke schenkingsvorm het beste bij u past.

 

Neem telefonisch contact op via: +31 (0)6 53 23 39 91. Of mail naar info@globalrize.nl.

 

Scroll naar boven