10 jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

10 jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

10-jarig jubileumconcert
met Sharon Kips

Meld je als gastgezin aan
voor het 10-jarig jubileumconcert

Meld je als gastgezin
aan voor het 10-jarig jubileumconcert

GlobalRize nodigt je van harte uit voor een avond vol prachtige muziek op 23 maart 2024. Dan viert GlobalRize namelijk haar 10-jarig jubileum met een onvergetelijk jubileumconcert!

GlobalRize zet zich al tien jaar in om het evangelie wereldwijd te verspreiden. Hoe kun je deze mijlpaal beter vieren dan met een feestelijk jubileumconcert? We willen onze dankbaarheid met jou delen door samen te genieten van een avond vol muzikale pracht en lofzang. Ben je er ook bij? Bestel een ticket en reserveer deze avond in je agenda!

Als medewerker van GlobalRize krijg je met vier personen gratis toegang tot het jubileumconcert. Je kunt je op deze pagina opgeven. Wil je meer mensen meenemen naar het concert? Dat kan natuurlijk. Extra tickets zijn te bestellen  op www.globalrize.nl/jubileumconcert/. Bestel een ticket en reserveer deze avond in je agenda!

Een feestelijke avond vol inspiratie

Een feestelijke avond vol inspiratie

Dit is niet zomaar een concert; het is een avond vol inspiratie. Tijdens dit jubileumconcert blikken we met een prachtige voorstelling en inspirerende verhalen terug op de reis van GlobalRize gedurende de afgelopen 10 jaar. Naast deze reis staat de avond vooral in het teken van het optreden van Sharon Kips met haar bandleden.

Voor in je agenda!

Voor in je agenda!

Het jubileumconcert vindt plaats op 23 maart 2024, van 19:30 tot 21:30 uur in de Elimkerk op ’t Harde aan de Eperweg 35. De inloop is vanaf 19:00 uur. Bereid je voor op een onvergetelijke avond gevuld met prachtige muziek en inspirerende verhalen.

23 maart 2024 – 19:30 – 21:30 uur

Inloop vanaf 19:00 uur

De Elimkerk

Eperweg 3 ’t Harde 

Sharon Kips

Sharon Kips

Sharon Kips, geboren op 17 november 1983 in Amsterdam, is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende carrière in de muziekwereld. Ooit begonnen in een black gospel koor als achtergrondzangeres, verwierf ze bekendheid als winnaar van de eerste editie van “X Factor” in 2007. Sharons muzikale talent wordt gevoed vanuit haar geloof, wat te horen is in haar albums en in verschillende christelijke optredens. Velen kennen haar van Nederland Zingt en andere christelijke events, waar zij aan deel genomen heeft. Haar stem heeft al vele harten geraakt. 

Kom je ook
op 23 maart?

Kom je ook
op 23 maart?

10 jaar GlobalRize

10 jaar GlobalRize

10 jaar GlobalRize

Een onvergetelijke herinnering. Tijdens deze bijzondere avond blikken we, naast het optreden van Sharon Kops, terug op de wonderlijke reis die GlobalRize in de afgelopen 10 jaar heeft meegemaakt. Wat ooit begonnen is met enkele posts op één Facebookpagina, is uitgegroeid naar activiteiten in meer dan 33 talen met een maandelijks bereik van ruim 50 miljoen mensen op vele socialmediapagina’s. Wat bijzonder! Onze internationale taalteamleiders vertellen tijdens deze avond over de impact van hun werk, op henzelf en anderen. Kortom: een avond vol inspiratie en muziek dat je niet wilt missen!

Bestel jouw gratis tickets voor
het 10 jarig jubileumconcert

Via onderstaand formulier meld jij je als gastgezin van de GlobalConference aan voor het 10 jarig jubileumconcert op 23 maart. Het belooft een fantastische avond te worden met een terugblik op de afgelopen 10 jaar, inspirerende verhalen uit ons werkveld en natuurlijk het optreden van Sharon Kips met haar band.

Ja, ik bestel gratis tickets:

Ja, ik bestel gratis tickets:Tickets jubileumconcert met Sharon Kips
Voor het Jubileumconcert kun je als gastgezin 4 gratis tickets ontvangen.
Geef aan hoeveel tickets je wilt ontvangen:

Wil je meer tickets, dan kun je deze bestellen op:
www.globalrize.nl/jubileumconcert/

Scroll naar boven