GlobalRize kaarten

Doneer en ontvang gratis
GlobalRize wenskaarten

Doneer en ontvang de gratis GlobalRize wenskaarten

Ontvang een gratis set prachtige GlobalRize wenskaarten bij een donatie vanaf € 15,-. Met jouw donatie steun je niet alleen het werk van GlobalRize; je maakt ook nog eens iemand blij door diegene een mooie wenskaart toe te sturen. We willen je met deze set wensenkaarten bedanken voor je financiële bijdrage. Met jouw donatie kunnen wij het evangelie wereldwijd blijven delen.
GlobalRize kaarten

GlobalRize wenskaarten

Deze prachtige wenskaarten zijn een eigen ontwerp van GlobalRize. De jaargetijden zijn in de afbeeldingen terug te vinden en de teksten zijn afkomstig van verhalen uit ons werkveld. Dit maakt dat de kaarten echt uniek zijn en veelzeggende woorden bevatten.

 

 

De wenskaarten kunnen gebruikt worden om iemand te bedanken, succes te wensen of te bemoedigen. De set bevat 12 verschillende prints met verschillende teksten. De kaarten zijn gemaakt van stevig karton. De achterzijde is blanco, met een klein icoon van GlobalRize en is goed beschrijfbaar.

 

 

Verras iemand met een van deze stijlvolle en kleurrijke wenskaarten.

Steun ons werk

Help het evangelie wereldwijd te delen met anderen mensen door ons werk te steunen. Met jouw gift worden meer mensen bereikt en kunnen meer mensen een online cursus over het christelijk leven volgen. Via onderstaand formulier kun je direct doneren. Bij elke donatie vanaf € 15,- ontvang je de gratis set wenskaarten, deze wordt je toegestuurd.

Doneer

Scroll naar boven