Doet jouw kerk of gemeente ook mee?

Doet jouw kerk of gemeente ook mee?

GlobalRize kerken

Doet jouw kerk
ook mee?

Samen bereiken we meer

Samen bereiken we meer

In een tijd waarin online verbondenheid niet meer uit ons dagelijks leven is weg te denken, geloven wij dat het verspreiden van het evangelie via digitale kanalen een kansrijke manier is om invulling te geven aan de zendingsopdracht. Zo kunnen we grenzen overstijgen en mensen bereiken die anders misschien buiten bereik zouden blijven. Kerken spelen een onmisbare rol in de verkondiging van het evangelie en kunnen dat óók digitaal doen. GlobalRize wil graag samen met jouw kerk mensen online het evangelie brengen, zowel in de eigen wijk als wereldwijd. Doet jouw kerk ook mee?

Kerken 50-50-Outreach

De 50-50 outreach

Impact maken in de eigen wijk én wereldwijd

Impact maken in de eigen wijk én wereldwijd

de 50-50 outreach

Van scherm naar kerk, dat is onze missie. Het online verspreiden van het evangelie is nooit een doel in zichzelf, maar staat altijd in dienst van het versterken van lokale kerken. Ons verlangen is om Nederlandse kerken hierbij te betrekken. GlobalRize wil samen met kerken advertenties op sociale media uitzetten die gericht zijn op mensen in de eigen wijk én elders in de wereld.

 

Op basis van maatschappelijke thema’s worden mensen benaderd via sociale media. Met informatieve en inspirerende blogs krijgen zij verdieping en wordt online persoonlijke hulp geboden. Er worden gratis online cursussen aangeboden om kennis te maken met het geloof, onder begeleiding van een persoonlijke mentor. We bieden ook persoonlijk contact aan via de chat en nodigen mensen uit om de lokale kerk te bezoeken.

 

Daarbij hanteren we de 50-50 outreach: jouw kerk doneert een bedrag, waarvan GlobalRize de helft aan advertenties in jouw wijk besteedt en de andere helft aan advertenties die we wereldwijd uitzetten. Zo bereiken we mensen zowel in de directe wijk als wereldwijd met het evangelie. Doet jouw kerk ook mee?

Vandaag is de collecte voor: 'Zending via internet'

Vandaag is de collecte voor: 'Zending via internet'

Collecte voor online evangelisatie

GlobalRize bereikt mensen in Nederland, Europa en alle andere delen van de wereld met de boodschap van Jezus Christus. Ook in gesloten landen, waar fysieke verspreiding van het evangelie een risico is, brengen we online het evangelie.

 

Met ruim 850 medewerkers en vrijwilligers delen we maandelijks het evangelie met ruim 50 miljoen mensen. Jaarlijks volgen meer dan 80.000 mensen een online Bijbelcursus en worden er ontelbare persoonlijke chatgesprekken gevoerd.

 

Om dit belangrijke werk voort te zetten, is financiële steun nodig. Wil jij met jouw kerk of gemeente een collecte houden?

Nodig een spreker uit voor ons verhaal

Nodig een spreker uit voor ons verhaal

GlobalRize is uniek. Wat in 2014 begon met een enkele tweet van Marten Visser, is uitgegroeid tot een zendingsorganisatie die elke maand ruim vijftig miljoen mensen bereikt met het evangelie. We verspreiden het goede nieuws in 33 talen en er doen maar liefst 850 vrijwilligers mee. Iedere dag horen we bijzondere verhalen van mensen die geraakt zijn door het evangelie van Jezus Christus. Ook in jouw kerk komen we die verhalen graag vertellen en uitleggen hoe je mee kunt doen. Nodig ons uit om over Gods grote daden te horen!

Kerken hebben de unieke mogelijkheid om hun gemeenteleden actief te betrekken bij het belangrijke werk van evangelisatie, zowel lokaal als wereldwijd. Door deel te nemen als chatter of mentor bij GlobalRize kunnen gemeenteleden hun geloof in actie brengen en direct impact hebben op levens over de hele wereld. Maar ook financiële steun is van onschatbare waarde. Door middel van collectes of financiële giften kunnen kerken het online evangelisatiewerk van GlobalRize ondersteunen, niet alleen in hun eigen buurt, maar ook op mondiale schaal. Zo kunnen we samen de liefde van Christus verspreiden en de wereld transformeren, één klik tegelijk.

Frans de Lange

Directeur GlobalRize

Foto N

Netty van de Berg

Relatiemanager

Foto M

Marten Visser

Directeur GlobalRize International

Harry Raaphorst

Adviseur R&D

We staan voor je klaar!

Wil je graag persoonlijk contact om de mogelijkheden voor jouw kerk of gemeente door te nemen? Vul onderstaand formulier in voor een kennismaking of gesprekje!

Uiteraard kun je ons ook mailen, bellen of appen. Stuur een mail naar info@globalrize.nl of bel/ WhatsApp met +31642041535

Ja, ik wil persoonlijk contact


Door dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven