De 50-50 outreach

De 50-50 outreach

De 50-50 outreach

Impact in eigen wijk én wereldwijd

Aan de slag met online evangelisatie in de eigen wijk én wereldwijd

Aan de slag met online evangelisatie in de eigen wijk én wereldwijd

Drie op de vijf kerken kampen na de coronacrisis met leegloop. Vooral jongere kerkgangers blijven weg. Dat blijkt uit een onderzoek van het Nederlands Dagblad onder vrijwel alle christelijke kerkgemeenschappen in Nederland. Ons verlangen is om samen met Nederlandse kerken in actie te komen. We willen samen met kerken mensen in de wijk én elders in de wereld bereiken met het evangelie. Met deze fifty-fifty outreach geven we hier een praktische invulling aan. Doet jouw kerk ook mee?

50-50 outreach;
online zaaien, offline oogsten

De 50-50 outreach; online zaaien, offline oogsten

Samen met GlobalRize gaat jouw kerk of gemeente aan de slag met online evangelisatie in de eigen wijk én elders in de wereld.

We zetten sociale media advertenties uit die inspelen op maatschappelijke thema’s, zoals hoop, vrijheid, burn-out en geluk. De advertenties leiden mensen naar webpagina’s met inspirerende blogs, waar onze getrainde chatters klaar staan om persoonlijk contact te leggen, om te luisteren, te begeleiden en persoonlijke hulp te bieden. Ook krijgen mensen er gratis online cursussen aangeboden om kennis te maken met het christelijk geloof. Mensen worden daarbij begeleid door een persoonlijke mentor. Onze chatters en mentoren brengen mensen in contact met jouw lokale kerk.

Het is een doelgerichte en effectieve aanpak om mensen in de eigen wijk te bereiken met het evangelie en in contact te brengen met jouw kerk.

Outreach activiteiten

Outreach activiteiten

Kerken 50-50-Outreach

Je bereikt mensen in je eigen buurt inmiddels sneller via sociale media dan via de voordeur

Wilfred Meuleman, hervormde gemeente te Elburg

Je bereikt mensen in je eigen buurt inmiddels sneller via sociale media dan via de voordeur

Wilfred Meuleman, hervormde gemeente te Elburg

Resultaatgericht aan de slag

Resultaatgericht aan de slag

In onze aanpak streven we naar maximale impact van ons werk. We maken dat voor jou kerk inzichtelijk door de resultaten te meten en te optimaliseren. We zullen jaarlijks de resultaten van onze online advertenties, blogs, chatgesprekken, online cursussen en de verwijzingen naar jouw kerk met je doornemen. Samen kijken we hoe onze gezamenlijke inspanningen ge0ptimaliseerd kunnen worden. Op deze manier zijn we effectief in het maken van impact met de Bijbelse boodschap, lokaal én wereldwijd.

In onze aanpak streven we naar maximale impact van ons werk. We maken dat voor jou kerk of gemeente inzichtelijk door de resultaten te meten en te optimaliseren. We zullen jaarlijks de resultaten van onze online advertenties, blogs, chatgesprekken, online cursussen en de verwijzingen naar jouw kerk of gemeente met je doornemen. Samen kijken we hoe onze gezamenlijke inspanningen ge0ptimaliseerd kunnen worden. Op deze manier zijn we effectief in het maken van lokale impact met de Bijbelse boodschap, lokaal én wereldwijd.

Meer over de 50-50 outreach activiteiten in een notendop

Meer over de 50-50 outreach activiteiten in een notendop

Het fifty-fifty outreach programma vraagt om een minimale investering van € 500,-. De meeste kerken en gemeenten doen dit via een collecte of vanuit het zendings- of evangelisatiebudget. De helft van het investeringsbedrag besteden we aan lokale advertenties en de andere helft aan advertenties die wereldwijd worden uitgezet. 

Marketing professionals en designers van GlobalRize creëren de advertenties voor sociale media. Het design en de content van deze advertenties zijn toegespitst op maatschappelijke thema’s en op specifieke doelgroepen. Deze advertenties worden door online marketeers van GlobalRize strategisch geplaatst op sociale mediaplatforms, met name op Facebook en Instagram. De regio waar de advertenties van jouw kerk of gemeente wordt geplaatst, stemmen we vooraf met met elkaar af.

Mensen klikken vanuit sociale media advertenties naar blogs voor verdieping en inspiratie over de maatschappelijke thema’s. Voorbeelden van maatschappelijke thema’s zijn hoop, vrijheid, stress- burn-out en geluk. De blogs staan op de website van ons merk DenkOm. Op deze blogs kunnen mensen eenvoudig in contact komen met chatters die mensen  persoonlijk te woord staan. Ook worden mensen via banners geattendeerd op het volgen van een gratis online Bijbelcursus.

Onze online cursussen bieden verdiepende kennis en begeleiding over verschillende aspecten van het christelijk geloof. Ze zijn ontworpen om mensen te helpen groeien in hun geloof en een dieper begrip te krijgen van Bijbelse principes en waarden. Deelnemers ontvangen tijdens het volgen van de cursus persoonlijke begeleiding van een mentor. Mentoren verwijzen mensen actief door naar jouw kerk of gemeente.

 

GlobalRize beschikt over getrainde chatters en mentoren die beschikbaar zijn om persoonlijk contact te leggen met mensen die online bereikt worden. Deze chatters en mentoren bieden ondersteuning, begeleiding en geestelijke hulp aan degenen die behoefte hebben aan een luisterend oor. Chatters en mentoren activeren mensen richting lokale kerken voor verdere persoonlijke begeleiding. Wanneer kerken eigen mensen willen inzetten als chatter en/of mentor kunnen mensen een training volgen bij GlobalRize om op een effectieve manier te kunnen communiceren met mensen die online bereikt zijn.

 

Ja, ik wil met de 50-50 outreach meedoen!

Wil je met jouw kerk of gemeente online evangeliseren in de eigen wijk en in de rest van de wereld? Vul dan onderstaand formulier in voor een kennismaking of persoonlijk gesprekje!

 

Uiteraard kun je ons ook mailen, bellen of appen. Stuur een mail naar info@globalrize.nl of bel/ WhatsApp met +31642041535

Neem contact met mij op


Door dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

Scroll naar boven