Geweldig dat je GlobalRize met € 50- wilt steunen!

Geweldig dat je GlobalRize met € 50- wilt steunen!

Hartelijk dank voor je steun. Met jouw gift kunnen we het Goede Nieuws blijven verspreiden. Zo kan het licht van het evangelie schijnen in de donkerste uithoeken van de aarde. 

Jouw gift heeft impact

Met Kerst vieren we dat Jezus Christus naar de aarde kwam. Om Hém gaat het en dat moeten mensen overal ter wereld weten. Wij zetten jouw gift in om mensen online te begeleiden in hun zoektocht naar het Kerstkind. Waar mogelijk brengen we hen in contact met lokale kerken. 

GlobalRize beschikt over een ANBI-status, een gift is daarmee aftrekbaar voor de belasting (RSIN: 853766381).

 

Via dit formulier maak je jouw gift gemakkelijk over via iDEAL, PayPal of Creditcard.

Vraag & antwoord

Voor het steunen van GlobalRize kun je rekeningnummer NL03RABO0300564686 gebruiken, t.n.v. Stichting GlobalRize Nederland. Wil je als omschrijving “Kerstcadeau” vermelden?

 

Stichting GlobalRize is een ANBI-instelling. Donaties aan GlobalRize mogen worden afgetrokken van de vennootschapsbelasting. Ons RSIN nummer is 853766381. Dit nummer heb je nodig bij de belastingaangifte als je jouw donatie als aftrekpost wilt opvoeren.

 

Stichting GlobalRize staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60103450.

Heb je hulp nodig bij het overmaken van jouw gift? Dan kun je bellen naar naar: +31 (0)525 795 002 (op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur).

We kunnen het ons voorstellen dat je graag eerst persoonlijk contact wilt hebben voordat je een grote schenking doet namens jouw organisatie. In een persoonlijk gesprek met onze operationeel directeur Frans de Lange kun je jouw wensen kenbaar maken. Samen bekijken we dan welke schenkingsvorm het beste bij jouw organisatie past.

Neem telefonisch contact op via: +31 (0)6 53 23 39 91. Of mail naar info@globalrize.nl.

 

Scroll naar boven