GlobalRize K@lender

Doneer en ontvang gratis
de GlobalRize K@lender

Doneer en ontvang de gratis GlobalRize K@lender

Ontvang de unieke en prachtige GlobalRize Verjaardagskalender gratis bij een donatie vanaf € 20,-. Met een donatie help je het werk van GlobalRize te laten doorgaan. Met deze GlobalRize verjaardagskalender willen we jou iets bieden dat je dagelijks bepaalt bij Gods trouw en liefde. Elke dag is een geschenk van Hem; elke verjaardag is een mijlpaal waarop we God mogen danken voor een nieuw levensjaar.

GlobalRize Kalender

GlobalRize Verjaardagskalender

Deze prachtige GlobalRize kalender is een eigen ontwerp van GlobalRize. Een uniek en eigentijds ontwerp met bemoedigingsteksten en citaten vanuit ons werkveld.   

Een uniek geschenk

Een uniek geschenk

Met jouw donatie geef je een uniek geschenk aan iemand die op zoek is naar God. Door ons werk komen mensen in aanraking met het christelijk geloof. Dit kan in Nederland zijn, maar ook ver daarbuiten in een land waar geloven niet vanzelfsprekend is. Via het internet bereiken wij deze mensen en begeleiden hen in hun zoektocht naar God.

 

We willen je graag bedanken voor jou donatie. Daarom krijg je van ons ook een uniek geschenk; de GlobalRize Verjaardagskalender. We wensen je er alvast veel plezier mee!

GlobalRize doneren

Ook leuk als geschenk
voor jouw relatie!

Ontvang bij een donatie vanaf
€ 30,-
óók een gratis set
GlobalRize wenskaarten

Ontvang bij een donatie vanaf € 30,- ook een set gratis GlobalRize wenskaarten

Wanneer je € 30,- of meer doneert, ontvang je naast de prachtige verjaardagskalender, óók een gratis set prachtige GlobalRize wenskaarten!. Met jouw donatie steun je niet alleen het werk van GlobalRize; je maakt ook iemand blij door diegene een mooie wenskaart toe te sturen. 

 

 

 

GlobalRize kaarten

GlobalRize wenskaarten

De wenskaarten kunnen gebruikt worden om iemand te bedanken, succes te wensen of te bemoedigen. De set bevat 12 verschillende prints met verschillende teksten. In de afbeeldingen zijn de jaargetijden terug te vinden en de teksten zijn afkomstig van verhalen uit ons werkveld. Een prachtige kaartenset om iemand mee te verrassen.

Steun ons werk

Help het evangelie wereldwijd te delen met anderen mensen door ons werk te steunen. Met jouw gift worden meer mensen bereikt en kunnen meer mensen een online cursus over het christelijk leven volgen. Via onderstaand formulier kun je direct doneren. Bij elke donatie vanaf € 20,- ontvang je de gratis verjaardagskalender, of kaartenset, deze wordt je toegestuurd. Bij elke donatie vanaf € 30,- ontvang je, naast de gratis verjaardagskalender, ook de mooie kaartenset!

Doneer

Scroll naar boven