Tijdsbesteding: 4 uur of meer per week

Wat houdt het in?
GlobalRize verkondigt het Evangelie via het internet met als motto ‘van Facebook naar kerk’. Maandelijks worden tientallen miljoen mensen, uit alle landen ter wereld, bereikt. GlobalRize werkt massaal via social media, verdiepend via websites en persoonlijk via e-cursussen.

Op verschillende sociale media (Facebook, Instagram, Twitter) delen wij bijbelteksten. Er is een groot team nodig om ons werk op sociale media in het Engels en het Nederlands tot een succes te maken. Taken hierbij zijn onder andere: ‘liken’ van reacties, ingaan op vragen, bidden voor gebedsverzoeken, inplannen van berichten, nieuwe pagina’s starten voor een specifieke doelgroep, en strategie ontwikkelen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Met iedereen die bereid is één of meer van deze taken te vervullen, gaan we graag in gesprek over welke plaats binnen het team het meest passend zou zijn.

Jouw profiel:

  • Enthousiast over Jezus Christus
  • Actief lid van een kerk
  • Actief op social media
  • Voor sommige functies zijn specifieke vaardigheden vereist
  • Voor werk op onze Engelstalige sociale media: een behoorlijke beheersing van het Engels

Heb je belangstelling om mee te helpen via sociale media het Evangelie te delen? Neem dan contact op met Frans de Lange: frans.delange@globalrize.nl.