Sociale-mediapionier

Home»Meedoen»Sociale-mediapionier
Sociale-mediapionier 2017-06-28T09:52:49+00:00

Tijdsbesteding: minimaal 8 uur per week (vrijwilligersvacature)

GlobalRize verkondigt het Evangelie via het internet. Maandelijks worden 50 miljoen mensen, uit alle landen ter wereld, bereikt. GlobalRize werkt massaal via sociale media, verdiepend via websites en persoonlijk via e-cursussen.

Biblword, de Engelse Facebookpagina van GlobalRize, heeft een miljoenenbereik. GlobalRize wil pogen het grote bereik van deze pagina ook te halen in andere talen en via andere sociale media. Op deze manier willen we op zoveel mogelijk platforms in zoveel mogelijk talen Gods Woord doorgeven. Wij zijn op zoek naar iemand met kennis over de laatste ontwikkelingen binnen sociale media om ons daarbij te helpen.

Taken:

  • Advies effectief Facebookgebruik aan verschillende taalteams van GlobalRize (pagina’s met in totaal ruim 4 miljoen likes).
  • Nieuwe strategie ontwikkelen voor effectief gebruik van Twitter (nu 60.000 volgers) en Instagram (6.000 volgers).
  • Strategie ontwikkelen voor het gebruik van andere social media zoals Pinterest, Snapchat en WhatsApp.
  • Het bijhouden van sociale-mediaontwikkelingen en daar snel op inspelen zodat de boodschap van Gods Woord zoveel mogelijk klinkt.

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersbaan? Neem dan contact op met Frans de Lange: fdl@globalrize.org.

Zit uw vacature er niet bij? U kunt altijd contact opnemen met Frans de Lange. Samen wordt er dan gekeken of u op een andere plek inzetbaar bent binnen de organisatie. Er komen nog meer vacatures aan…

BLIJF OP DE HOOGTE!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven. 
close-link