Jezus vinden en volgen in je moedertaal!

GlobalRize zoekt vrienden om wereldwijd het evangelie te vertellen! Word vriend van GlobalRize voor minimaal € 5,- per maand en ontvang gratis de interessante WEET kalender (t.w.v. 14,95), boordevol weetjes over de Bijbel, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Ja, ik wil vriend worden

Jezus vinden en volgen in je moedertaal!

GlobalRize zoekt vrienden om wereldwijd het evangelie te vertellen! Word vriend van GlobalRize voor minimaal € 5,- per maand en ontvang gratis de interessante WEET kalender (t.w.v. 14,95), boordevol weetjes over de Bijbel, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Ja, ik wil vriend worden

Landen waar uw hulp nodig is

Deze periode richten we ons op de volgende drie landen: Rusland, India en Laos. Wil je meer informatie hebben over wat we precies doen en wat de noden zijn? Klik dan op een land voor meer informatie.

Jezus vinden en volgen

Wereldwijd zijn er meer dan drie miljard mensen onbereikt met het evangelie. Wist u dat we voor maar € 4,50 iemand online kunnen bereiken en helpen om een kerk te vinden? Dit jaar is GlobalRize begonnen met het evangelie in het Russisch te vertellen. Nog geen anderhalf procent van de 258 miljoen Russisch sprekenden is bijbelgetrouw christen. In India zijn we al ruim een jaar actief en we breiden uit met steeds meer talen. Dit land kent het grootste aantal onbereikte mensen ter wereld! Help mensen Jezus (online) te vinden en volgen! Word vriend van GlobalRize.

Word donateur!

Als u nu donateur wordt steunt u niet alleen onze missie maar ontvang u ook gratis de interessante WEET-kalender (t.w.v. 14,95), boordevol weetjes over de Bijbel, geschiedenis, techniek en nog veel meer.

Nu met gratis WEET-kalender
t.w.v. 14,95 euro!

Voor het steunen van GlobalRize kunt u rekeningnummer NL03RABO0300564686 gebruiken, t.n.v. Stichting GlobalRize Nederland. Wilt u als omschrijving “Najaarsactie2021” vermelden?

Stichting GlobalRize is een ANBI-instelling. Donaties aan GlobalRize mogen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Ons RSIN nummer is 853766381. Dit nummer heeft u nodig bij uw belastingaangifte als u uw donatie als aftrekpost wilt opvoeren.

Stichting GlobalRize staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60103450.

Heeft u hulp nodig bij het overmaken van uw gift? Dan kunt bellen naar naar: +31 (0)525 795 002 (op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur).

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Stichting GlobalRize als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen zijn.

Periodieke schenking

Wilt u maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan het GlobalRize? En uw giften voor de komende jaren goed geregeld hebben?

Ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met GlobaRize aan. In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar gaat schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift.

Stel dat u jaarlijks € 500,- wilt schenken en u telt uw voordeel daarbij op, dan steunt u het zendingswerk met een bedrag van € 704,- (bij 40,8%) en € 760,- (bij 52%) jaarlijks.

Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. Voordeel is dat GlobalRize meer mensen online kan bereiken met het evangelie met uw gift.

Met het formulier dat u hier kunt downloaden is het eenvoudig en zonder notaris geregeld: download het formulier.

Voor het invullen van dit document heeft u een Adobe PDF reader nodig: download hier een gratis PDF reader.

We kunnen het ons voorstellen dat u graag eerst persoonlijk contact wilt hebben voordat u een grote schenking doet namens uzelf of vanuit een stichting of vermogensfonds. In een persoonlijk gesprek met onze operationeel directeur Frans de Lange kunt u uw wensen kenbaar maken. Samen bekijkt u dan welke schenkingsvorm het beste bij u past.

Neem telefonisch contact op via: +31 (0)6 53 23 39 91. Of mail naar [email protected].

Lees meer over het werk van GlobalRize.

GlobalRize
Elzenweg 1A
8096 RV Oldebroek

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)525 795 002