Social media

»»Social media
Social media2017-05-18T10:32:25+00:00

GlobalRize bereikt miljoenen mensen op sociale media via Biblword. De Engelstalige Facebookpagina Biblword heeft 2,7 miljoen abonnees en een maandelijks bereik van tientallen miljoenen mensen. Elke week reageren ruim twee miljoen mensen op de inhoud van Biblword door op ‘vind ik leuk’ te klikken, door te reageren, of door een Biblwordbericht te delen met hun vrienden. Daarmee is Biblword de grootste bijbelpagina op Facebook.

Op Biblword worden vooral afbeeldingen met tekst geplaatst. Berichten die specifiek van Biblword zijn, zijn de dia’s met zogenaamde bijbeltweets: berichten van tweetlengte (140 tekens) waarin een kort bijbelcitaat staat, met daaraan gekoppeld een bemoedigende, onderwijzende of uitdagende gedachte. Daarnaast worden ook complete bijbelteksten geplaats, eenregelige samenvattingen van psalmen en meditatieve teksten. Korte video’s met een bijbelse boodschap worden een steeds belangrijker onderdeel van de pagina.

Biblword bestaat ook in zes andere talen, waaronder het Nederlandse Bijbelwoord. Zes andere talen gaan binnen afzienbare tijd van start. De komende jaren hopen we hier nog vele talen aan toe te kunnen voegen.
Naast Facebook is Biblword ook te vinden op Twitter, waar het ruim 60.000 volgers heeft. Onlangs zijn we begonnen op Instagram.

Open de Facebookpagina Biblword (Engels)