Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

GlobalRize groeit hard en is vrijwel voortdurend op zoek naar enthousiastelingen die onze teams willen versterken. Zo zijn we op zoek naar professionals op het gebied van administratie, automatisering, marketing, communicatie en management. Ben jij een professional die op één van deze gebieden, dan maken we graag kennis met je!

 

Dus zie je geen passende openstaande vacature, maar ben je wel op zoek naar een (vrijwilligers)baan waarin je jouw kwaliteiten kunt inzetten binnen het zendingswerk? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet kun jij binnenkort al bij één van onze teams aan de slag!

 

 

Kom ons team versterken!

Stuur een open sollicitatie

Denk jij al een tijdje na om bij GlobalRize te willen werken? Gaaf! Stuur een open sollicitatie en wie weet, kun jij binnenkort al bij ons aan de slag! Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier óf stuur een mail naar info@globalrize.nl. We willen je graag ontmoeten.

 

Wil je nog iets weten? Bel of WhatsApp dan even met 06-532 339 91

Meld je direct aanDoor dit formulier te versturen geef je GlobalRize toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken. Raadpleeg het privacybeleid voor aanvullende informatie.

NB. Wij stellen het niet op prijs wanneer werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of detacheerders hun diensten aanbieden naar aanleiding van onze openstaande vacatures.

Scroll naar boven