GlobalRize medewerkers

GlobalRize medewerkers

Bij GlobalRize werken wereldwijd meer dan 700 vrijwilligers, naast het betaalde team dat zich dagelijks inzet. Onderstaand tref je een aantal van onze getalenteerde, enthousiaste en bovenal betrokken mensen aan. Maak kennis met Team GlobalRize! Denk je hier goed tussen te passen? Check dan onze vacatures; je bent welkom!

Directie

Directie


Marten Visser

Directeur GlobalRize International
Marten Visser is missionair directeur van GlobalRize. Hij is predikant binnen de PKN en was hiervoor kerkplanter in Thailand en oprichter van Stichting Gave. Marten houdt zich bezig met innovatie en internationale opbouw van de organisatie.


Frans de Lange

Directeur GlobalRize
Frans de Lange is operationeel directeur van GlobalRize. Voorheen was hij burgemeester van de gemeente Elburg. Hij houdt zich vooral bezig met de verdere uitbouw van de organisatie, met PR, fondsenwerving en personeelsbeleid. Frans leidt het kantoorteam.

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Rob Boerma

Hoofd Bedrijfsvoering
Rob werkt bij GlobalRize als Hoofd bedrijfsvoering. Hij houdt zich bezig met de organisatie van personeelszaken, secretariaat, administratie en huisvesting, rapportages en projectmatig werk.


Elly Moorlag

Controller
Elly Moorlag is als Controller verantwoordelijk voor de financiën en ondersteunt het bestuur, management en de directie. 


Diederik Koops

Administrateur
Diederik Koops heeft Logistiek & Economie gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Bij GlobalRize is Diederik voor de financiële administratie, het mede-organiseren van evenementen en het aansturen van de kantoororganisatie.


Gerlinde van de Poll

Functie
Tekst


Richard

Huismeester
Tekst


Hier ook tussen staan?

Dat kan! We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.
Bekijk vacatures

IT en Online Marketing

IT en Onlinemarketing


Jelle Kaptijn

Hoofd Online Marketing, IT & Design
Jelle Kaptijn stuurt de afdelingen online marketing en IT & Design aan. In deze rol is hij verantwoordelijk voor planning, rapportage en taakverdeling en het ondersteunen van taalteams. Hiervoor was hij werkzaam bij diverse webshops.


Albert David Bakker

Software Developer
Albert David is als software developer met de ontwikkeling en het onderhoud van software voor GlobalRize. Na een bijbelschool te hebben gevolgd wil hij zich inzetten voor de verbreiding van het Evangelie.


Gideon van de Weg

Software Developer
Gideon van de Weg is een van onze software developers. Hij is verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van Learnnn.com, ons platform voor e-cursussen. Naast zijn werk bij GlobalRize studeert hij theologie.


Johan Klaver

Software Developer
Johan Klaver is Software Developer bij GlobalRize. Hij werkt voornamelijk aan ons ons online cursusplatform, Learnnn.com. Ooit begonnen als hobbyist en toen verder opgeleid tot programmeur, zet hij zijn talenten nu in voor het Koninkrijk van God.


André Scholten

Online marketeer
André Scholten is online marketeer. Hij is verantwoordelijk voor het plaatsen van artikelen op Biblword.net, het onderhouden van de website GlobalRize.nl, en het ontwikkelen van websites in nieuwe talen.


Teun van Loon

Online marketeer
Teun van Loon is online marketeer en houdt zich o.a. bezig met het ondertitelen van video’s, Google-advertenties, content inplannen op Facebook, en het bevorderen van de groei en het bereik van ons Engelse Twitter-account.


Joël van Otterloo

Online marketeer
Joël van Otterloo is online marketeer. Hij is verantwoordelijk voor de advertentiecampagnes binnen Facebook en Google. Daarnaast houdt hij zich bezig met data-analyse en data management. Joël heeft Communication & Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en was hiervoor advertising specialist bij Cameranu.


Gieneke Ederveen

Functie
Tekst


Reyer Sneller

Product Owner & Applicatiebeheerder
Reyer Sneller is Product Owner voor BibleLink en legt daarvoor contacten met Bijbelgenootschappen en uitgeverijen om licenties te verkrijgen voor Bijbels in allerlei talen. Tevens is hij applicatiebeheerder voor onze chatapplicatie Echo Global.

Communicatie & Fondsenwerving

Communicatie & Fondsenwerving


Anoniem

Hoofd Communicatie & Fondsenwerving​
Tekst


Esther Visser

Redacteur
Esther Visser is Redacteur Hiervoor was ze kerkplanter in Thailand en ze heeft ervaring opgedaan als eindredacteur van het blad De Waarheidsvriend van de Gereformeerde Bond binnen de PKN.


Marijke Reedijk

Teamleider Design
Marijke Reedijk is teamleider design. Samen met een team vormgevers maakt zij wekelijks afbeeldingen voor de Nederlandse en Engelse pagina’s op Facebook en Instagram. Daarnaast verzorgt Marijke het drukwerk en promotiemateriaal van GlobalRize.


Netty van de Berg

Relatiemanager
Netty van de Berg is Relatiebeheerder. Zij bouwt mee aan het netwerk van GlobalRize van ondernemers en kerken. Dit zodat betekenisvolle relaties ontstaan en bloeien, waardoor ons werk zich gedragen en gesteund weet.


Jeannette van den Bosch

Coördinator Sponsorprogramma
Jeannette is Coördinator Sponsorprogramma. Zij houdt zich bezig met alles wat zich afspeelt rondom het sponsorprogramma. O.a. het plaatsen van getuigenissen van evangelisten op de website. Contacten onderhouden met evangelisten en sponsoren. Het schrijven van nieuwsbrieven voor de sponsoren. Het is haar doel om samen het team van GlobalRize de wereld te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.


Bjorn Grootenhuis Jonkhout

Functie
Tekst


Gerard van der Velde

Ambassadeur
Gerard is ambassadeur voor GlobalRize. Hij geniet van het leven door zich in te zetten in Gods Koninkrijk om anderen met het Evangelie te bereiken. Gerard vervult diverse bestuursfuncties in het verenigings- en kerkelijke leven.


Elise de Koning

Ambassadeur
Elise is ambassadeur voor GlobalRize. Ze wil mensen bekend maken met het werk dat GlobalRize wereldwijd doet, en een betrokken achterban creëren en vergroten. Elise werft fondsen om online zending te steunen. In het dagelijks leven werkt Elise als coördinator marketing en accountmanager voor ‘’Cellro’’ te Veenendaal.

Taalcoaches

Taalcoaches​


Arjan Vaders

Taalteamleider Spaans & Supervisor Taalteams
Arjan Vaders is taalteamleider Spaans en supervisor taalteams. Samen met andere coaches worden 33 taalteams begeleid en nieuwe taalteams opgestart. Hij was tot 2012 zendeling in Peru en is dankbaar dat hij teams mag aansturen om de GlobalRize-strategie ‘van scherm naar kerk’ waar te maken.


Emmie Kaljouw

Taalteamleider Engels
Emmie Kaljouw – Conijn is taalteamleider Engels. Ze is verantwoordelijk voor de Engelstalige activiteiten van GlobalRize. Eerder heeft Emmie 17 jaar in de radiotherapie gewerkt, waarbij ze naast de behandeling van patiënten, ook bij internationale onderzoeken en congressen betrokken was. Tevens heeft ze Theologie gestudeerd.


Nico Bontenbal

Coach Taalteams
Nico Bontenbal is Coach Taalteams. Hij is verantwoordelijk voor het theologische deel van de GlobalRize-inhoud en coacht en traint de vele vrijwilligers. Nico werkte tien jaar in Afrika om de kerk te mobiliseren voor zending. Daarvoor was hij werkzaam in het bedrijfsleven in inkoop en marketing.


Sylvia

Functie
Tekst


Mic

Coach Taalteams
Mic is Coach Taalteams en verantwoordelijk voor het coachen en trainen van vrijwilligers in diverse landen in Azië en Europa. Jarenlang werkte hij in diverse landen waar hij bijbelcolleges en trainingsprogramma’s opzette. Hij is tevens podcaster en theoloog.

Taalteamleiders

Taalteamleiders


Alicia Coetsee

Taalteamleider Afrikaans
Alicia is geboren in Zuid-Afrika en woont daar nog steeds. Van jongs af aan, is haar haar hart gericht op het volgen en dienen van Jezus. Ze heeft zendingswerk gedaan in Malawi en Swaziland. Haar betrokkenheid bij Bybelwoord begon als vertaler en vormgever maar nu is ze actief als Taalteamleider Afrikaans.


Aad van der Maas

Taalteamleider Albanees
Aad van der Maas is regiocoördinator bij de GZB. In Albanië / Kosovo werkt hij als coördinator van het programma FOKUSI.


Anoniem

Taalteamleider Albanees
Het Albanese team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Woudineh Endayelalu

Taalteamleider Amhaars
Woudineh Merin is Taalteamleider Amhaars. Hij is voorganger van de Vineyard Kerk in Ethiopië waarvan hij deel uitmaakte bij de oprichting sinds 2008. Momenteel woont hij met zijn gezin in Frankrijk vanwege een werkopdracht die zijn vrouw moet doen. Terwijl hij in Frankrijk is, maakt hij deel uit van het pastorale leiderschapsteam voor de Ethiopian Evangelical Christians Fellowship in Lyon. Woudineh investeert zijn tijd in het trainen van belangrijke leiders voor de Ethiopische Evangelische Kerken.


Anoniem

Taalteamleider Arabisch
De teamleider Arabisch woont in de Golfregio en stuurt vanuit daar verschillende deelteams aan die verspreid over de Arabische wereld wonen en die een passie hebben om de vele onbereikten in deze regio te bereiken met het Evangelie.


Anoniem

Taalteamleider Bengaals
Deze anonieme medewerker heeft enkele jaren in Bangladesh gewerkt. Hij is taalteamleider Bengaals en maakt daarbij dankbaar gebruik van het netwerk dat hij in Bangladesh heeft opgebouwd.


Jorien van Beek

Taalteamleider Duits
Jorien van Beek is getrouwd en heeft 3 kinderen. Oorspronkelijk komt ze uit Nederland, maar woont sinds 8 jaar in Duitsland vanwege haar opleiding tot kinderarts. Jorien is taalteamleider Duits en zorgt met een klein team van medewerkers dat de Duitse cursuspagina en Facebookpagina op orde zijn.


Grietje Commelin

Hoofdredacteur Biblword.net (Engels)
Grietje Commelin heeft theologie gestudeerd en de master Bible Translation afgerond. Naast haar taak als moeder werkt ze mee aan het schrijven van Bijbeloverdenkingen en aan andere producten van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Filipijns
Het Filipijnse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Fins
Als teamleider Fins word ik geïnspireerd en gemotiveerd door Handelingen 6:7 “En het Woord van God verbreidde zich.” Mijn hoop is dat er mensen bemoedigd worden om Jezus te volgen en opgebouwd zullen worden in het geloof.


Freddy De Gouanou Souemi

Taalteamleider Frans
Freddy De Gouanou Souemi is taalteamleider Frans en stuurt het team van mentoren aan. Hij heeft een passie om jonge mensen in hun kracht te zetten en ze voor te leven in dienend leiderschap. Hij heeft zijn master algemene taalkunde afgerond in januari 2019 en is vertaler en spreker. Hij is momenteel de nationale programmacoördinator van de International Christian Students Fellowship in Ivoorkust.


Mark Cocker

Taalteamleider Fula
Mark Cocker heeft negen jaar als zendeling gewerkt met WEC International onder het Fulani volk van Zuid-West Burkina Faso. Zijn droom is dat massa’s Fulani Jezus leren kennen, als hun Verlosser en Heer, om deel uit te maken van de schare van elke stam, tong en natie, die aanbidden rond de troon van het Lam (Openbaring 7:9).


Courage Kuzanah

Taalteamleider Hausa
Courage Kuzanah heeft bij GlobalRize lessen/training gevolgd. Dit in het Engels. Sindsdien heeft hij een last voor de Hausa-mensen en verlangt ernaar dat zij toegang krijgen tot de rijke bijbelse content in hun eigen hartstaal.


Anoniem

Taalteamleider Italiaans
Het Italiaanse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Japans
Het Japanse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Koerdisch
Het Koerdische team wordt aangestuurd vanuit stichting Home for Kurds.


Anoniem

Taalteamleider Laotiaans
Het Laotiaanse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Mongools
Het Mongoolse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Martin Stoffer

Taalteamleider Nederlands
Martin Stoffer is Taalteamleider Nederlands. Hij ondersteunt de mentoren, begeleidt het proces van scherm naar kerk. Houdt zich bezig met het vertaalproces van artikelen en zoekt naar nieuwe kansen in het Nederlands taalgebied.


Anoniem

Taalteamleider Nepalees
Het Nepalese team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Oekraïens
Het Oekraïense team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Oezbeeks
Het Oezbeekse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Pools
Het Poolse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Alfa Wijnveen

Taalteamleider Portugees
Alfa Wijnveen werd geboren in Angola en groeide op in Portugal, waar ze begon met het onderwijzen van talen en literatuur. Ze is betrokken geweest bij verschillende lokale en nationale outreaches, vooral op het gebied van onderwijs voor kinderen en jongeren. Ze is getrouwd met een Nederlandse man en woont nu in Nederland, waar ze in een plaatselijke PKN-kerk dient in het gebedsteam voor zending.


Daniel en Else Mic

Taalteamleiders Roemeens
Daniel en Else Mic zijn het eerste echtpaar dat samen leiding geeft aan een team. Daniel is Roemeens en woont in Nederland en hij is getrouwd met Else die als missionkid in Roemenië gewoond heeft. Ze hebben een warm hart voor de Roemeense bevolking en zien deze bediening als een antwoord op gebed. Enthousiast hebben ze de doorstart opgepakt van het Roemeens.


Anoniem

Taalteamleider Russisch
Het Russische team wordt geleid door een Koreaanse zendeling die met haar man en kinderen leeft en werkt in de voormalige Sovjetrepubliek


Elias Phanuel Musigwa

Taalteamleider Swahili
Elias is momenteel de GlobalRize taalteamleider voor Swahili sprekers en werkt als pastor van Anglican Church of Tanzania Diocese of Tabora en hij is het hoofd van St. Peter Secondary school. Hij is getrouwd met Jesca en samen zijn ze gezegend met twee zonen en een dochter.


Anoniem

Taalteamleider Tagalog
Het Tagalog team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Priya Dcruz

Taalteamleider Tamil (i.s.m. Jesus.net)
Priya D'Cruz is verantwoordelijk voor de Tamil-taal. Een taal afkomstig uit Tamil Nadu in het zuidelijke deel van India. Eerder werkte ze als Journal Manager bij de wetenschappelijke uitgeverij Elsevier. Ze heeft een hart voor het bereiken van de onbereikten met het Goede Nieuws via online bediening.


Anoniem

Taalteamleider Telugu
Het Telugu team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.


Anoniem

Taalteamleider Urdu
Het Urdu team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.

Teamleiders She Rises

Teamleiders She Rises


Tirza Benders

Teamleider She Rises Engels
Tirza schrijft en ontwerpt posts voor zowel het Engelse als het Nederlandse team van She Rises, waarbij ze ernaar streeft haar gaven en talenten te gebruiken om God te eren. Daarnaast is ze ook de social media strateeg voor Biblword.


Jannita van Winkelhof

Teamleider She Rises Nederlands
Jannita van Winkelhof is teamleider She Rises Nederlands en verantwoordelijk voor de interne processen.  In het dagelijks leven is ze werkzaam in de accountancy en volgt ze de EC-Bijbelcursus.  Haar grote wens is om door christen vrouwen heen nog breder het geloof uit t kunnen dragen en zo met elkaar vrouwen om ons heen te bemoedigen en de liefde van God te kunnen laten zien.

Medewerkers taalteams

Medewerkers taalteams


Harry Raaphorst

Adviseur R&D
Harry Raaphorst is adviseur Research en Development. Hij heeft gewerkt voor Open Doors en was directeur van een aantal IT-bedrijven.


Karel Remmelink

Kerkzoeker
Als gepensioneerd consultant heeft Karel Remmelink veel ervaring met persoonlijke gesprekken en het geven van advies. De combinatie van vijftig jaar pastoraal en onderwijzend werk op christelijk gebied maakt hem niet alleen een ervaren mentor maar ook een ideale kerkzoeker voor studenten die de cursus hebben afgemaakt.


Gert Jan Messelink

Projectleider Kerkelijke Kaart NL
Gert Jan is Projectleider Kerkelijke Kaart NL en mentor voor de bijbelcursus. Hij heeft de laatste jaren van zijn loopbaan als interim-directeur gewerkt in technisch georiënteerde bedrijven. Verder heeft Gert Jan veel bestuursfuncties vervuld in het kerkelijk- en verenigingsleven.


Dianne van Es

Mentor Coördinator
Dianne van Es is mentor coördinator. Ze onderhoudt contacten met groepsmentoren om mee te denken, vragen te beantwoorden, vervanging te regelen etc..” Naast het werk bij GlobalRize is ze schoolmaatschappelijk werker.


Joost de Jager

Cursuscoördinator Engels
Joost de Jager is E-cursus Coördinator (Engels) en begeleidt nieuwe mentoren door het introductieproces. Voordat hij met pensioen ging, werkte hij 33 jaar bij KLM. Hij werkte een groot deel van die jaren als informatiemanager en was betrokken bij de IT-ondersteuning van de processen op de luchthavens. Vervolgens werkte hij 10 jaar bij Gevangenenzorg Nederland (Prison Fellowship) en als vrijwilliger bij de Voedselbank.


Willie

Functie
Tekst


Albert Koffeman

Coördinator likersteam Facebook Biblword
Albert Koffeman is coördinator van het likersteam van de Biblword Facebookpagina.
Scroll naar boven