Medewerkers

Naast onderstaande medewerkers- die ook grotendeels onbetaald zijn- heeft GlobalRize ruim honderd vrijwilligers die zich o.a. inzetten als mentor in bijbelcursussen, grafisch ontwerper en medewerker op sociale media. De vele mensen die zich belangeloos inzetten, zijn de kurk waar ons werk op drijft.

Medewerkers 2018-06-19T16:46:22+00:00

Engels

Marten Visser
Marten VisserMissionair directeur
Marten Visser is missionair directeur van GlobalRize. Hij is predikant binnen de PKN en was hiervoor kerkplanter in Thailand en oprichter van Stichting Gave. Hij leidt het Engelse taalteam en houdt zich ook bezig met innovatie en opbouw van de organisatie.
Harry Raaphorst
Harry RaaphorstCoördinator cursussen
Harry Raaphorst is coördinator cursussen. Hij heeft gewerkt voor Open Doors en was directeur van een aantal IT-bedrijven. Binnen het team Engels zorgt hij ervoor dat de cursussen goed lopen.
Marion Reijm
Marion ReijmHoofdmentor
Marion Reijm is de hoofdmentor van Biblbasics en verantwoordelijk voor de training en de begeleiding van de mentoren. Zij heeft jarenlange ervaring met internetevangelisatie. Marion is ook maatschappelijk werkster geweest.
Frans Sellies
Frans SelliesVideomaker
Frans Sellies produceert video’s voor GlobalRize. Deze video’s bereiken via social media mensen wereldwijd. Hij was werkzaam op een opleiding voor journalisten en maakt ook vele producties voor de Lokale Omroep Elburg.
Vincent van der Stap
Vincent van der StapMentor
Vincent van der Stap werkte jaren in de IT bij Shell. Binnen GlobalRize begeleidt hij taalteams bij het inrichten van cursussen. Ook ontwikkelt hij een vervolgcursus op de BiblBasics cursus.
Betty Krooneman
Betty KroonemanFacebook
Lees hier wat Betty doet voor GlobalRize.
Marijke ReedijkTeamleider grafisch ontwerpers
Bert PoortingaGrafisch ontwerper
Rob van LummelHoofd video
Debora van LummelHoofdredacteur biblword.net
Joanneke KosterTeamleider She Rises
Catharinus Doornbos
Catharinus DoornbosHoofd chatteam
Mirthe Hoeve
Mirthe Hoeve
Karel Remmelink
Grietje Commelin

IT

Jos van der Maas
Jos van der MaasSoftware-ontwikkelaar/CTO
Jos van der Maas is software-ontwikkelaar. Hij studeerde wiskunde en was mede-eigenaar van een IT-bedrijf. Hij is hoofd technologie en ontwikkelaar van het cursussysteem van GlobalRize.
Jeroen van Dijk
Jeroen van DijkSoftware-ontwikkelaar
Jeroen van Dijk is software-ontwikkelaar. Hij studeerde technische informatica en hij ontwikkelde software voor verschillende systemen. Sinds hij bij GlobalRize werkt, maakt hij mobiele applicaties.
Jan Schraal
Jan SchraalOnline Marketing
Jan Schraal is online marketeer. Voor hij voltijds bij GlobalRize kwam, werkte hij bij een van de grootste webshops van Nederland. Zijn hoofdtaken bij GlobalRize zijn het optimaliseren van websites en het uitvoeren van reclamecampagnes.

Kantoor

Frans de Lange
Frans de LangeOperationeel directeur
Frans de Lange is operationeel directeur van GlobalRize. Voorheen was hij burgemeester van de gemeente Elburg. Hij houdt zich vooral bezig met de verdere uitbouw van de organisatie, met PR, fondsenwerving en personeelsbeleid. Hij leidt het kantoorteam.
Harry Fikse
Harry FikseHoofd communicatie en fondsenwerving
Harry Fikse is hoofd communicatie en fondsenwerving. Hij heeft de beroepsopleiding Fondsenwerving B afgerond en is daarmee opgenomen in het Register Erkende Fondsenwervers. Naast zijn werk bij GlobalRize is hij ook werkzaam als fondsenwerver bij de GZB.
Diederik Koops
Diederik KoopsOffice manager
Diederik studeerde Logistiek & Economie aan Hogeschool Windesheim. Hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en voor relatiebeheer. Daarnaast beheert hij het Nederlandstalige Instagramaccount.
Marga Staat
Gerlinde van de Poll
Gerlinde van de Poll
Elly Moorlag
Jacomijn van der Kolk

Taalteams

Willem van Dis
Alida Wallenburg
Alida Wallenburg
Gertia van Loo
Gertia van LooTeamleider Nederlands
Gertia van Loo studeerde theologie in Apeldoorn en is naast haar bediening bij GlobalRize actief bij het Korps Nationale Reserve. Zij is taalteamleider Nederlands.
Anoniem
AnoniemTeamleider Arabisch
Een anonieme medewerker met tientallen jaren ervaring in de Arabische wereld in media en kerkelijk werk leidt het Arabische werk.
Anoniem
AnoniemTeamleider Bengaals
Deze anonieme medewerker heeft enkele jaren in Bangladesh gewerkt. Hij is taalteamleider Bengaals en maakt daarbij dankbaar gebruik van het netwerk dat hij in Bangladesh heeft opgebouwd.”
Yohanes ManesIndonesisch
Andy Game
Andy GameTeamleider Japans
Andy Game is taalteamleider Japans. Als directeur van Media7, een christelijke mediabedrijf in Japan, heeft hij een rijke ervaring in het inzetten van verschillende media om Japanners met het Evangelie te bereiken.
Anoniem
AnoniemTeamleider Laotiaans
Het Laotiaanse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.
Arjan Vaders
Arjan VadersTeamleider Spaans
Arjan Vaders is teamleider Spaans. Hij was zendeling in Peru en heeft naast deze opdracht bij GlobalRize ook opdrachten in zijn thuisgemeente De Wegwijzer in Almere, bij de Wittenberg en bij de IZB. Hij stuurt een team aan om de GlobalRizestrategie ‘van Facebook naar kerk’ voor de Spaanstalige wereld waar te maken.
Reinout van Heiningen
Reinout van HeiningenTeamleider Thais
Reinout van Heiningen is taalteamleider Thais. Hij werkt voor OMF Thailand, onze partner voor het Thaise werk. Reinout heeft een kerk geplant in Noordoost-Thailand en is nu business manager van OMF Thailand.
Roger Ndri
Wilfred Verniers
Wilfred Verniers
Sil en Hatice Korstanje
Zmnako Karem

Ambassadeurs

Gerard van der Velde
Gerard van der VeldeAmbassadeur
Elise de KoningAmbassadeur
Gert Jan MesselinkAmbassadeur
BLIJF OP DE HOOGTE!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven. 
close-link