Medewerkers

Ontmoet al onze medewerkers

Medewerkers 2017-09-27T15:58:38+00:00
Frans de Lange
Frans de LangeOperationeel directeur
Frans de Lange is operationeel directeur van GlobalRize. Voorheen was hij burgemeester van de gemeente Elburg. Hij houdt zich vooral bezig met de verdere uitbouw van de organisatie, met PR, fondsenwerving, personeelsbeleid en Facebook en Instagram. Hij leidt het kantoorteam en begeleidt de Nederlandstalige taalteamleiders.
Marten Visser
Marten VisserMissionair directeur
Marten Visser is missionair directeur van GlobalRize. Hij is predikant binnen de PKN en was hiervoor kerkplanter in Thailand en oprichter van Stichting Gave. Hij houdt zich vooral bezig met verkondiging, met innovatie en opbouw van de organisatie. Ook begeleidt hij de Engelstalige taalteamleiders.
Harry Raaphorst
Harry RaaphorstCoördinator cursussen
Harry Raaphorst is coördinator cursussen. Hij heeft gewerkt voor Open Doors en was directeur van een aantal IT-bedrijven. Binnen GlobalRize zorgt hij ervoor dat de cursussen goed lopen. Daarnaast beheert hij het Twitteraccount Biblword.
Marion Reijm
Marion ReijmHoofdmentor
Marion Reijm is de hoofdmentor van de internetcursussen. Zij heeft jarenlange ervaring met internetevangelisatie en is binnen GlobalRize verantwoordelijk voor de training en de begeleiding van de mentoren. Marion is ook maatschappelijk werkster geweest.
Greet Visser
Greet VisserPR en fondswerving
Greet Visser is medewerkster voor PR en fondswerving. Zij was jarenlang docente Nederlands en was op vele terreinen maatschappelijk actief. Greet onderhoudt contacten met kerken.
Jan Schraal
Jan SchraalOnline Marketing
Jan Schraal is online marketeer. Naast GlobalRize werkt hij ook bij een van de grootste webshops van Nederland. Zijn hoofdtaken bij GlobalRize zijn het optimaliseren van websites en het uitvoeren van reclamecampagnes.
Jos van der Maas
Jos van der MaasSoftware-ontwikkelaar/CTO
Jos van der Maas is software-ontwikkelaar. Hij studeerde wiskunde en was mede-eigenaar van een IT-bedrijf. Hij is hoofd technologie en ontwikkelaar van het cursussysteem van GlobalRize.
Jeroen van Dijk
Jeroen van DijkSoftware-ontwikkelaar
Jeroen van Dijk is software ontwikkelaar. Hij studeerde technische informatica en hij ontwikkelt software voor verschillende systemen. Voor GlobalRize maakt hij mobiele applicaties.
Harry Fikse
Harry FikseHoofd communicatie en fondsenwerving
Tot voor kort was ik verantwoordelijk voor communicatie en fondsenwerving bij de GZB. Sinds kort mag ik mijn gaven en talenten ook inzetten voor deze nieuwe vorm van zendingswerk. Het motiveert mij dat juist door deze nieuwe vorm van zending heel veel mensen bereikt worden. Ik heb de beroepsopleiding Fondsenwerving B afgerond en ben daarmee opgenomen in het Register Erkende Fondsenwervers.
Frans Sellies
Frans SelliesVideomaker
Frans produceert video’s voor GlobalRize. Deze video’s bereiken via social media mensen wereldwijd.
Selma Schirra
Selma SchirraSecretaresse
Selma is verantwoordelijk voor het secretariaat van GlobalRize. Selma heeft ruime werkervaring als secretaresse.
Diederik Koops
Diederik KoopsOffice manager
Diederik studeerde Logistiek & Economie aan Hogeschool Windesheim. Hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en voor relatiebeheer. Daarnaast beheert hij het Nederlandstalige Instagramaccount.
Vincent van der Stap
Vincent van der StapMentor
Vincent werkte jaren in de IT bij Shell. Binnen GlobalRize begeleidt hij taalteams bij het inrichten van cursussen. Ook ontwikkelt hij een vervolgcursus op de BiblBasics cursus.
Betty Krooneman
Betty KroonemanFacebook
Lees hier wat Betty doet voor GlobalRize.

Taalteamleiders

Gerlinda Bruijnes
Gerlinda BruijnesTeamleider Afrikaans
In mei 2012 is Gerlinda naar Namibië verhuisd om als vrijwilliger te werken bij het Rene Kids Centre (RKC) in Rehoboth. Het RKC is gevestigd in de armste wijk van Rehoboth. Ze willen Gods liefde laten zien aan de mensen om hen heen. Gerlinda is taalteamleider Afrikaans.
Gertia van Loo
Gertia van LooTeamleider Nederlands
Gertia studeerde theologie in Apeldoorn en is naast haar bediening bij GlobalRize actief bij het Korps Nationale Reserve.
Anoniem
AnoniemTeamleider Arabisch
Een anonieme medewerker met tientallen jaren ervaring in de Arabische wereld in media en kerkelijk werk leidt het Arabische werk.
Anoniem
AnoniemTeamleider Bengaals
Deze anonieme medewerker heeft enkele jaren in Bangladesh gewerkt. Hij is taalteamleider Bengaals en maakt daarbij dankbaar gebruik van het netwerk dat hij in Bangladesh heeft opgebouwd.”
Marten Visser
Marten VisserTeamleider Engels
Marten Visser is missionair directeur van GlobalRize. Hij is predikant binnen de PKN en was hiervoor kerkplanter in Thailand en oprichter van Stichting Gave. Hij houdt zich vooral bezig met verkondiging, met innovatie en opbouw van de organisatie. Ook begeleidt hij de Engelstalige taalteamleiders.
Hanny Kurniawan
Hanny KurniawanTeamleider Indonesisch
Hanny Kurnawian is taalteamleider Indonesisch. Hij werkt voor Trans World Radio Indonesie, onze partner voor het Indonesische werk.
Andy Game
Andy GameTeamleider Japans
Andy Game is taalteamleider Japans. Als directeur van Media7, een christelijke mediabedrijf in Japan, heeft hij een rijke ervaring in het inzetten van verschillende media om Japanners met het Evangelie te bereiken.
Anoniem
AnoniemTeamleider Laotiaans
Het Laotiaanse team wordt geleid door een anonieme medewerker van GlobalRize.
Arjan Vaders
Arjan VadersTeamleider Spaans
Arjan Vaders is teamleider Spaans. Hij was zendeling in Peru en heeft naast deze opdracht bij GlobalRize ook opdrachten in zijn thuisgemeente De Wegwijzer in Almere, bij de Wittenberg en bij de IZB. Hij stuurt een team aan om de GlobalRizestrategie ‘van Facebook naar kerk’ voor de Spaanstalige wereld waar te maken.
Reinout van Heiningen
Reinout van HeiningenTeamleider Thais
Reinout van Heiningen is taalteamleider Thais. Hij werkt voor OMF Thailand, onze partner voor het Thaise werk. Reinout heeft een kerk geplant in Noordoost-Thailand en is nu business manager van OMF Thailand.
BLIJF OP DE HOOGTE!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.
close-link